رييس كميته اطلاعرساني جبهه مشاركت با بيان اينكه طرح بحث تغيير دبير كلي تشكل متبوعش به خواست شخص محمدرضا خاتمي است، گفت: ايشان تغيير در اين موقعيت را به نفع امور بلند مدت حزب ميدانند.
وي كه در غرفه خبرگزاري دانشجويان ايران، ايسنا، در نمايشگاه مطبوعات حضور يافته بود، افزود: تحليل شخصي ايشان اين است اما به نظر ميرسد اكثريت قريب به اتفاق اعضا و بدنه حزب كماكان با اين تغيير مخالفند، اكراه و اجبار ايشان هم ممكن است به كارآمدي و اثرگذاري جايگاه دبيركل در آينده لطمه بزند.
اين عضو جبهه مشاركت ادامه داد: شخصا به عنوان يك عضو حزب خرسند خواهم بود كه ايشان بپذيرند با انگيزه و تلاش كافي مانند قبل در اين جايگاه باقي بمانند، اگر ايشان به اين نقطه برسند، يقين دارم باز هم با اكثريت قاطع و قريب به اتفاق و اجماع اعضاي كنگره، در كنگره نهم حزب، باز دبيركل خواهند شد.
وي با بيان اينكه براي جانشيني محمدرضا خاتمي در شوراي مركزي و اركان جبهه مشاركت بحثي انجام نشده است، افزود: اين امر از شئون كنگره است و طبيعتا اگر مطمئن بشويم ايشان دبيركلي را نخواهد پذيرفت مجبور خواهيم بود تدابيري را براي تعيين دبيركل آينده بينديشيم.
شريعتي در ادامه درباره تجديد فعاليت نشريه آيين نيز با بيان اينكه فعال شدن مجدد آن، كمبود رسانهيي حزب متبوعش را جبران نميكند، گفت: آيين يك نشريه تئوريك است كه هر دو ماه يك بار منتشر ميشود و و براي بيان مسائل سياسي روزمره، كانال خوبي نيست و اصلا نياز ما را مرتفع نخواهد كرد.
وي درباره علت توقف انتشار اين نشريه به مسائل و مشكلاتي كه وجود داشت اشاره كرد و گفت: در اين مدت سعي كرديم فرمولي پيدا كنيم كه بتوانيم نشريه را به گونهاي منتشر كنيم كه تداوم داشته باشد و به اين ترتيب دور جديد انشاءالله در روزهاي آينده منتشر ميشود.
عضو جبهه مشاركت ايران اسلامي در بخش ديگر سخنانش دربارهي حضور هاشمي رفسنجاني در فهرستهاي انتخاباتي خبرگان گفت: آقاي هاشمي خواه ناخواه جزو عناصر موثر در عرصه سياسي و حاكميت ايران است. ركني مانند خبرگان هم جايگاهي است كه شخصيتهاي باسابقه، ريشهدار، آگاهان به مسائل و مشكلات كشور و افراد آيندهنگر نسبت به منافع و امنيت ملي و حق و حقوق مردم بايد در آن حضور يابند.
وي ادامه داد: حضور شخصيتي مانند آقاي هاشمي رفسنجاني، مستقل از اين كه با ايشان اختلاف نظر داريم يا نه در خبرگان اساسي است، لازمه اين امر هم اين است كه ايشان محوريت داشته باشند.
وي در ادامه گفتوگو با ايسنا درباره ديدارهاي اخير جبهه مشاركت با هاشمي گفت: ديدارها با ايشان و ديگران از موضع حزب انجام شده و اساسا ارتباطي به مسائل داخلي نداشته، بلكه موضوع آن عموما مربوط به پرونده هستهيي ايران بوده و به هيچ عنوان هم بحثي راجع به انتخابات، جريانهاي سياسي داخلي و فعاليت آنها مطرح نشده است.
اين فعال سياسي با بيان اين كه صحنه انتخابات خبرگان را صحنه مباركي ميدانيم، افزود: اگر انتخابات خبرگان، آزاد و عادلانه برگزار شود، جبهه مشاركت وظيفه خود ميداند كه از اين فرصت استفاده كند، اما از آنجا كه چهرههاي روحاني در مشاركت زياد نيستند، محوريت جريانهاي روحاني جبهه اصلاحات را ميپذيرد و با هماهنگي آنها عمل ميكند.
شريعتي همچنين گفت: بحث انتخابات شوراها متفاوت است. ما اقدامات مقدماتي را براي شوراها انجام دادهايم، اما تحليل كلي اين است كه در اين شرايط سياسي بايد در يك حركت جمعي و ائتلاف بزرگ در عرصه سياسي به ويژه موضوع انتخاباتي با اين چشمانداز، وارد شد.
انتهاي پيام
نظرات