* دانشجويان با ديدن نتيجهي انفعال گذشته، فعالتر ميشوند * بيانيهي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه عباسپور
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه عباسپور با صدور بيانيهاي ضمن ابراز اميدواري نسبت به تلاش جدي و حضور مسوولانهي دانشجويان در عرصهي سياسي و اجتماعي جامعه و پيرامون خود، تاكيد كرده است كه دانشجويان با ديدن نتيجهي انفعال گذشته، فعالتر ميشوند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در اين بيانيه آمده است: 16 آذر، روز دانشجو، يادآور حوادث تلخ و حقايق تلختري كه بر ما دانشجويان رفته و باز نيز ميرود، سال روز هتك حرمت حريم دانشگاه براي اولين بار در نتيجهي پيوند شوم استعمار و استبداد، سالروز به خاك و خون كشيده شدن يارانمان سه آذر اهوارايي است. بيش از پنجاه سال از آن روز ميگذرد كه چنگال خشونت سينهي سه يار دبستانيمان را دريد و عرصهي دانشگاه را به خونشان رنگين كرد، از همان زمان بود كه دانستيم مزدوران زراندوز و زورمدار پاسخ همراهيها و همصداييهاي من و تو را جز با خشم و خشونت نخواهند داد چرا كه من و تو نه چون آنان سوداي زر در سر ميپرورانيم و نه به جز قلم و زبانمان سلاحي داريم و نه در مسيرمان با نقاب تزوير طي طريق ميكنيم.
در بخشي ديگر از اين بيانيه آمده است: آري جنبش دانشجويي ايران از گذشته تاكنون و در طول عمر هفتاد سالهي خود همواره جرياني مستقل آرمانخواه آزاد و تاثير گذار بوده و به جرات ميتوان گفت در تمامي حركتهاي اجتماعي آزاديخواهانه همچون نهضت ملي شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامي و جنبش اصلاح طلبي ملت ايران نقشي محوري، پيشرو و تاثير گذار داشته است و هرگاه دانشگاه به حركت درآمده است در پي آن جامعه نيز پويا و پرنشاط در صحنه حضور پيدا كرده و هر گاه دانشگاه سركوب و منفعل شده فضاي سياسي بسته و حركتهاي اجتماعي ساكن و بي رونق و بي اثر شده است.
در اين بيانيه ضمن اشاره به عملي نشدن وعدهي آزادي دانشجويان زنداني تاكنون، همچنين به انتقاد شديد نسبت به نحوهي منصوب كردن رييس جديد دانشگاه تهران پرداخته و آمده است: شاهديم اين كه اين بار قديمي ترين دانشگاه كشور با بيش از 1500 عضو هيات علمي شايستگي انتخاب يك استاد را به عنوان رييس دانشگاه از ميان اعضاي هيات علمي ندارد، آيا اين بي اعتمادي به نخبگان دانشجويي و جفا به استاد و دانشجوي دانشگاه به عنوان فرهيختگان نيست؟ چگونه است كه اهالي يك روستا از حق تعيين سرنوشت برخوردارند اما نخبگان دانشگاهي توان انتخاب فرد اصلح براي ادارهي بهتر دانشگاه را ندارند؟
در بخشي ديگر از اين بيانيه آمده است: جنبش دانشجويي هر چند در دروان خود دچار فراز و نشيبهاي بسيار شده و گهگاه چون امروز به جهت فشارها روزگار خوبي را سپري نميكند اما هميشه به آرمانهاي والاي خود يعني ساختن ايراني آباد، آزاد و توسعه يافته وفادار بوده و از دادن هر هزينهاي ابايي نداشته و انشاالله در آينده نيز پايدار خواهد ماند.
نويسندگان بيانيه، دموكراسي، دفاع از حقوق مردم و آزاديهاي سياسي اجتماعي كه مخل به آزاديديگران نباشد، احترام و اعتقاد به برپايي عدالت و برخورد با عوامل بي عدالتي را اهم آرمانهاي جريان دانشجويي خواندهاند.
در ادامهي بيانيه آمده است: امروز با وجود همهي ناملايمات آثار و نشانههاي شكوفايي جريان دانشجويي نويد بخش آيندهاي روشن براي اين كشور است چرا كه دانشجويان هنگامي كه نتيجهي انفعال و بي تفاوتي خود نسبت به تحولات سياسي و اجتماعي را در عملكرد دولت و مجلس جديد مشاهده كردند، به شكل جديتر و مسوولانهتر با اين مورد برخورد كرده و فعالانهتر در عرصه حاضر خواهند شد.
در پايان اين بيانيه آمده است: انجمن اسلامي دانشجويان با گراميداشت ياد و خاطرهي 16 آذر ماه و تبريك روز دانشجو به تمام دانشجويان و اساتيد محترم، آرزومندست كه دانشجويان با وجود همهي مشكلات و سختيها به تلاش جدي و حضور مسوولانه در عرصهي سياسي و اجتماعي جامعه و پيرامون خود پرداخته و در مسير پيشرفت و اعتلاي جامعهي خود و همنوعان خود همچون گذشته جريان دانشجويي نيرويي تاثيرگذار باقي بماند. همچنين با گراميداشت روز جهاني حقوق بشر خواهان آزادي دانشجويان و ديگر فعالان سياسي هستيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات