دبيركل جامعهي اسلامي دانشجويان: برنامهي چهارم توسعه بايد اصلاح شود حضور نسل سوم در انتخابات آتي خبرگان، تعيينكننده خواهد بود
دبيركل جامعهي اسلامي دانشجويان گفت: سوم تير، نوروز دولت بود و مردم در سوم تير عرصهي قدرت را خانه تكاني كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، «عبدالرسول حيدري» كه به مناسبت فرا رسيدن سالروز دانشجو در دفتر مركزي اين تشكل به ايران سخن ميپرداخت در تشريح وظايف دانشجويان گفت: بايد به درجهاي از پيشرفت علمي برسيم كه جهانيان بگويند اطلبوالعلم ولو بالايران.
حيدري گفت: نسل اول انقلاب را به پيروزي رساند، نسل دوم جنگ را اداره كرد و اكنون نوبت نسل سوم است تا با به پا داشتن يك نهضت علمي و نرمافزاري زمينهي پيشرفت علمي كشور را فراهم كند.
عضو شوراي مركزي جامعهي اسلامي دانشجويان افزود: نظريهپردازان غربي اعتراف كردهاند كه دولتهاي غربي پس از صفويه همواره كوشيدهاند تا ايران را ضعيف نگه دارند اما پس از انقلاب به همت جوانان ايران در زمينههايي مانند انرژي هستهيي، سلولهاي بنيادين، شبيهسازي حيوانات و فناوري نانو به دستاوردهاي خيرهكنندهاي دست يافتهايم كه قبلا آنها را در خواب هم نميديديم. ما بايد به درجهاي از پيشرفت علمي دست يابيم كه جهانيان بگويند: "اطلبوا العلم ولو بالايران".
حيدري تصريح كرد: امروز بعضي دستها در كار است تا مانع رشد علمي دانشگاهها شوند كه بعيد نيست جنجالسازي در عرصهي دانشگاهها كار اين جريانات باشد. البته از مسئولان وزارت علوم نيز انتظار ميرود در عزل و نصبها با تدبير بيشتري عمل كنند و مسوولاني را انتخاب كنند كه دغدغهي جنبش نرمافزاري و توليد علم بومي را داشته باشند.
دبيركل جامعهي اسلامي دانشجويان گفت: ما فعاليت وزارت علوم را زير نظر داريم و اين وزارتخانه پس از يك سال بايد اعلام كند در راه تحقق منويات مقام معظم رهبري مبني بر نهضت نرمافزاري و ايجاد كرسيهاي نظريهپردازي چه دستاوردي داشته است.
وي در تبيين چرايي حادثهي سوم تير گفت: سوم تير محصول انطباق سه شكاف فعال در عرصه حيات اجتماعي بود، شكاف اول شكاف ارزش و ضدارزش بود كه بر اثر حرمتشكنيهاي مطبوعات زنجيرهيي و كمتوجهي مسئولان دولتهاي گذشته به ارزشهاي ديني و انقلابي به وجود آمده بود. شكاف دوم، شكاف عدالت و تبعيض بود كه بر اثر وجود مفاسد اداري و اقتصادي در عرصهي مديريت كشور به وجود آمده بود و مردم، مفاسد، تبعيضها و شكافهاي طبقاتي را منجر به ايجاد يك طبقهي مرفه بيدرد گشته است را به خوبي لمس ميكردند.
حيدري شكاف سوم را شكاف نسلي دانست و گفت: نسل سوم نميتوانست شاهد تداوم حاكميت حلقهي بستهاي از مديران باشد كه 16 سال تمام بر تمامي شريانهاي اين مملكت چنبره زده بودند و حتي حماسهي دوم خرداد نيز نتوانست اندك تزلزلي در جايگاه آنان به وجود آورد.
وي تصريح كرد: جنبش سوم تير شكل خودآگاهي يافتهي جنبش دوم خرداد بود چراكه مردم در دوم خرداد ميدانستند چه نميخواهند اما رأي آنها تغييري در اليگارشي حاكم به وجود نياورد اما مردم در سوم تير هم ميدانستند چه نميخواهند و هم ميدانستند چه ميخواهند، مردم به ويژه جوانان در سوم تير عليرغم طرحهاي مادي مانند پنجاه هزار تومان و هشتاد هزار تومان و شعارهاي غربي دموكراسي و حقوق بشر به شعارهاي اسلامي عدالتخواهانه و خدمتگرايانه رأي دادند.
حيدري گفت: سوم تير نوروز دولت بود و مردم در سوم تير عرصهي قدرت را خانه تكاني كردند. سوم تير يك انقلاب در عرصهي مديريت بود و بايد ديد كه آيا اين سه شكاف تعيينكنندهي سرنوشت انتخابات مجلس خبرگان نيز خواهد بود يا نه، به ياري خدا حضور نسل سوم در انتخابات آتي خبرگان حضوري فعال، مؤثر و تعيينكننده خواهد بود.
حيدري در تبيين رابطهي «جاد» (جامعهي اسلامي دانشجويان) و احمدينژاد گفت: رابطهي جاد و احمدينژاد نه رابطهي حزبي است و نه رابطهي مراد و مريدي، رابطهي جاد و احمدينژاد اطاعت از فرامين مقام معظم رهبري مبني بر عدالتخواهي و عدالتگستري است، ما و احمدينژاد هم داستان عدالتخواهي هستيم و تا زماني كه جامعهي اسلامي دانشجويان شاهد عزم جدي احمدينژاد در عدالتگستري باشد از ايشان حمايت خواهد كرد و با انتقاد سازنده به او ياري خواهد رساند.
وي تصريح كرد: اساس برنامهي چهارم، پنجم و ششم، رشد محور است كه در نگاه رشد محور توجهي به چگونگي توزيع ثروت نميشود و اگر تا سال 1399 بخواهيم با اين روال جلو برويم معلوم نيست افزايش شكافهاي طبقاتي چه مشكلاتي را به وجود آورد. از اينرو انتظار ميرود مجلس همكاري لازم را با دولت جهت تصحيح برنامهي چهارم توسعه به عمل آورد.
وي با بيان اينكه دولت احمدينژاد با كسر بودجهاي هفت هزار ميليارد توماني روبروست، گفت: براي بررسي عملكرد دولت احمدينژاد بايد حداقل يك سال صبر كرد، معتقديم مردم بهترين ناظر دولت احمدينژاد هستند و اين مردم هستند كه چهار سال ديگر دربارهي عملكرد دولت قضاوت خواهند كرد.
دبيركل جامعهي اسلامي دانشجويان گفت: اميدواريم برخي مخالفتها و تحقير و اهانتهايي كه حتي از سوي برخي افراد و جريانات منتسب به اصولگرايي نسبت به دولت انجام ميشود عاري از كينههاي سياسي و اقتصادي باشد، مجلس بايد با دولت احمدينژاد همكاري كند و مردم اگر بفهمند كه رفتار مجلس با دولت احمدينژاد صادقانه نيست در انتخاب خود تجديدنظر خواهند كرد.
حيدري با اشاره به برخي اظهارات مبني بر كنار گذاشته شدن بعضي از مديران گفت: بركناري مديران بانكهايي كه شصت درصد منابع را به سه درصد متقاضيان ميدادند، حداقل برخوردي است كه بايد با آنها ميشد، اگر توزيع منابع در كشور عادلانه ميبود امروز سهم استان ايلام از صنعت كشور نيم درصد نبود و همهي مراكز صنعتي در اطراف چند شهر خاص مجتمع نميشد.
حيدري با بيان اينكه جهانيان فهميدهاند دولت احمدينژاد، مجلس ششم نيست كه براي تصويب پروتكل الحاقي طرح سه فوريتي مطرح كند، افزود: راهاندازي كارخانهي نطنز، مونتاژ قطعات سانتريفوژ و غنيسازي اورانيوم مطالبهي بحق دانشجويان و ملت ايران است و دولت نبايد از حق مسلم ملت ايران ذرهاي عقبنشيني كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات