جنبش عدالتخواه دانشجويي: آقاي احمدينژاد! از فشار جريانات سياسي مختلف نهراسيد
«جنبش عدالتخواه دانشجويي» دربارهي مواضع جريانات سياسي در برابر دولت جديد بيانيهاي صادر كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين بيانيه آمده است: دولت دكتر احمدينژاد در حالي صدمين روز خود را پشت سر گذاشت كه رويكرد جريانات سياسي مختلف نسبت به دولت وي از جهات مختلف قابل توجه مينمود. جنبش عدالتخواه دانشجويي كه موضع خود را نسبت به دولت جديد به طور شفاف بيان كرده است، لازم ميداند تحليل خود نسبت به اين جريانات را نيز بيان نمايد:
الف – جرياناتي كه خود را همسو با دولتهاي قبل ميدانستند: همانهايي كه امروز از كنار گذاشتن نيروهاي شايسته و مديران كارآمد و از بين رفتن اقتصاد كشور و بيتدبيري مديران جديد و بهانه دادن به دست دشمنان سخن ميگويند و ديروز با آوردن تمام نخبگان و چهرههاي خود به صحنهي رقابت انتخاباتي مردم را از خطر نابودي همهي دستاوردها و روي كار آمدن طالبانهاي ايراني و متحجران عوامگرا ميترساندند فلذا انتخابات گذشته و راي مردم را به راي اقشار فريبخوردهي فرودست و برد جريانهاي پوپوليستي تعبير كردند.
اين رويكرد متعلق به همان كساني است كه نسخهي «پيش به سوي غرب» را براي ايران پيچيده بودند و با نفي عناصر مقوم هويت ايراني و ارزشهاي ديني با سرعت تمام به سوي آن هدف ميتاختند. آنها نسبت به گسترش بيرويهي فقر، فساد، تبعيض، رانتخواري و باندبازي در جامعه ساكت نشسته بودند و در برابر له شدن مستضعفان و محرومان كشور عكسالعملي نشان نميدادند. اين جريان كه نسبت به «اساسيترين مسالهي كشور» يعني «عدالت» بيتوجه بود، امروز روندي كودكانه را پيش گرفته تا دستاورد سالها حاكميت خود را به پاي انتخابات اخير مردم بياندازد و با تكرار موضع خويش آنها را دلسرد كند. جالبتر اينكه تاكيدات مكرر رهبر معظم انقلاب مبني بر لزوم حفظ وحدت، پرهيز از اختلافات و فرصت دادن به دولت براي اجراي برنامههاي خويش، همچون گذشته هيچ اثري در تغيير مواضع بزرگ و كوچك ايشان نگذاشته است.
ب – جريان سياسي فرصتطلب مدعي همسويي با دولت جديد: اين جريان كه در انتخابات گذشته نشان داد عقبهي مردمياش حداكثر يك ميليون نفر است با استفاده از قدرت چانهزني چهرههاي سياسي و حكومتي خويش امروز ميراثخوار فرهنگسازي نخبگان انقلابي و دلسوزان كشور براي حاكميت گفتمان عدالت شده است و با خود فريبي تمام، خود را عامل شكلگيري مرحله به مرحلهي آن معرفي ميكند! آنها كه به خاطر هويت واقعيشان حتي به خود جرات ندادند تا جريان عدالتگرا را از جريانات ليبرال سرمايهدار جدا بدانند و لذا طرف هيچكس را نگرفتند، امروز – متاسفانه – بسياري از پستهاي حكومتي در سطح كشور و استانها را به دست گرفتهاند. اينها جريانياند كه هر كس بر سر كار بيايد سهم خود را ميگيرند و همچون جريان مقابلشان در بيتوجهي به دردهاي مردم اشتراك دارند.
در بخشي ديگر اين بيانيه آمده است: جريان نخبگان انقلابي؛ اين جريان – كه هنوز نوپا و كم توان است – بزرگترين مشخصهاش، مخالفت با حاكميت توسعهي ليبرال سرمايهداري در كشور است و تحقق عدالت مبتني بر مباني ديني را هدف خود ميداند و توجه به نيازهاي واقعي مردم را مدنظر خود قرار داده است. اين جريان بيش از آنكه خود را وامدار قبائل سياسي مذكور بداند، نسبت به آرمانهاي انقلاب و مردم، متعهد گشته است و طبعا از ابراز انتقادات خود نسبت به هيچ خطايي ابا نميكند. «برخي» انتقادات نسبت به گزينشهاي دولت جديد، از جمله اين اعتراضات بود. اين جريان را نبايد با جريان سياسي و مصلحتانديش خواهان عدالت اشتباه گرفت.
در پايان اين بيانيه نيز آمده است: ... اما آقاي احمدينژاد! جنبش عدالتخواه دانشجويي همچنان خود را متعهد ميداند تا چون گذشته از دولت شما، كه با شعارهاي ديني و عدالتخواهانه روي كار آمده است، حمايت كند. بار ديگر از شما ميخواهيم تا با كمك همهي نخبگان انقلابي و توان علمي كشور به وعدههايي كه به مردم دادهايد عمل كنيد و از فشار جريانات سياسي مختلف نهراسيد، چرا كه مردم نه با شما، كه با پرچمي كه بلند كردهايد بيعت كردهاند و در صورت زمين گذاشتن آن همچون گذشتگان، شما را نيز كنار خواهند گذاشت. با آرزوي توفيق روزافزون.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات