نشست بسيج دانشجويي تبريز: * دولت فعلي سرآغازي براي تحقق حكومت اسلامي باشد * رابطه با آمريكا عـقـبنشيني از آرمانهاي انـقلاب است
همزمان با آخرين روز از هفتهي بسيج، جمعي از اعضاي شوراي مركزي بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز در نشستي با خبرنگاران و رسانههاي محلي به تبيين مواضع تشكل خود در زمينههاي مختلف پرداختند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) «زينب حسنعليزاده» عضو اين تشكل دربارهي مواضع تشكل متبوعش در قبال سياست خارجي كشور گفت: سياست خارجي بايد در راستاي منافع ملي ما و منافع اسلام باشد. عقيدهي ما اين است كه انرژي هستهيي و چرخهي سوخت هستهيي در ايران حق مسلم ملت ايران است و ما دستيابي به اين چرخه را در جهت منافع اسلام و حق ملت ايران ميدانيم و براي دستيابي به اين فنآوري از هيچ تلاشي فروگذار نميكنيم. چرخهي سوخت هستهيي نبايد در انحصار كشورهاي خاصي باشد.
وي همچنين افزود: بسيج دانشجويي فلسطين را پارهي تن اسلام ميداند و عقيده دارد كه فلسطين بايد به آغوش اسلام بازگردد.
اين عضو شوراي مركزي بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز دربارهي رابطه با آمريكا گفت: عقيدهي بسيج اين است كه رابطه با آمريكا عقبنشيني از آرمانهاي انقلاب اسلامي است. در حال حاضر ما با آمريكا اختلاف ايدئولوژيكي داريم و در اين شرايط رابطه با آمريكا به هيچ وجه درست و منطقي نيست و هركس بخواهد برخلاف اين رفتار كند خائن به انقلاب و ملت ايران است.
حسنعليزاده افزود: ما از سياست خارجي دولت جديد در مورد انرژي هستهيي كاملا حمايت ميكنيم. دولت جديد در سياست خود دربارهي مسايل هستهيي بسيار خوب عمل كرد و اقتدار ملت ايران را به نمايش گذاشت.
«رضا زارعيپور» ديگر عضو شوراي مركزي بسيج دانشجويي دانشگاه تبريز نيز دربارهي سياست داخلي كشور گفت: دكترين حكومت ما، حكومت اسلامي است و ديدگاهي كه ما به دولت فعلي داريم تحقق حكومت اسلامي است، انتظار داريم دولت فعلي سرآغاز دولت اسلامي براي تحقق حكومت اسلامي باشد.
وي افزود: تعريف ما از دولت اسلامي اين است كه دولت نسبت به احكام، ارزشها و آرمانهاي اسلامي وفادار بوده و از قدرت خود در اين جهات استفاده كند. پرهيزگاري، درستكار بودن، زدن حرفهاي حق هرچند تلخ، بايد سرلوحهي كارگزاران دولت قرار بگيرد تا زمينهي لازم براي دستيابي به حكومت اسلامي فراهم شود. نظارت كافي و دقيق بر روي كارها و اقدامات بخشهاي مختلف ميتواند روند حركتي را به سوي حكومت اسلامي تسريع كند و انتظار داريم دولت جديد بيشتر عملگرا باشد تا شعارگرا.
«فرزانه صاحبي» ديگر عضو اين تشكل دربارهي فعاليتهاي حزبي گفت: احزاب يكي از اركاني است كه در دو قرن اخير يكي از اركان حكومت شناخته شده است اما متاسفانه در كشور ما مردم دل خوشي از فعاليتهاي حزبي ندارند. احزاب در كشور ما بيشتر عرصهي باندبازي و قدرتطلبي بوده و با منافع ملي سازگار نبوده است. متاسفانه در بيشتر احزاب ما انحصارطلبي و تماميتخواهي از نوع بدون حد و مرز حاكم بوده كه ما بايد اين ديدگاه را در مورد احزاب و فعاليتهاي حزبي اصلاح كنيم تا احزاب ما، احزابي مردمي و اصيل باشند.
به گزارش ايسنا، در ادامهي اين نشست، «جعفر رازقي» ديگر عضو اين تشكل با بيان اينكه «اولين رسالت بسيج دانشجويي، استقلال علمي است»، افزود: استقلال علمي در سايهي پيشرفت علمي محقق ميشود كه اولين رسالت دانشگاههاي ماست و بايد بيش از پيش به اين امر مهم توجه شود.
«الهام يزدي» ديگر عضو اين تشكل نيز با انتقاد از فضاي فرهنگي جامعه گفت: ما در بحث فرهنگي قائل هستيم كه ولنگاري و ولخرجي در سياست فرهنگي بايد جمعآوري شود و بيتالمال مسلمين در كارهاي فرهنگي بايد در راستاي اهداف فرهنگ متعالي اسلام و انقلاب خرج شود.
همچنين «روحالله متفكرآزاد» عضو ديگر اين تشكل دربارهي جنبش دانشجويي گفت: معتقد هستيم كه جنبش دانشجويي بيدار، اصولگرا، معتقد به استقلال، معتقد به تماميت ارضي كشور و معتقد به اسلام به عنوان دين نهايي بشر، جنبشي است كه بايد نداي انقلاب اسلامي را در جهان طنينانداز كند.
متفكرآزاد با بيان اينكه «صادر كردن انقلاب اسلامي بايد جزو نقشهاي پررنگ جنبش دانشجويي باشد»، افزود: بسيج دانشجويي در راستاي جنبش اصيل دانشجويي حكرت خواهد كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات