تبريك حقيقتجو به شوراي مركزي جديد دفتر تحكيم(طيف علامه)
به دنبال برگزاري انتخابات شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت(طيف علامه) «فاطمه حقيقتجو» عضو موسس سازمان ادوار تحكيم و عضو اسبق شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت در پيامي موفقيت در برگزاري اين انتخابات و شكلگيري شوراي جديد را تبريك گفت.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در پيام حقيقتجو آمده است: برگزاري انتخابات شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت در شرايطي كه بيشترين تلاش براي ممانعت از تداوم فعاليت اين تشکل ريشهدار دانشجويي از بيرون از آن به عمل آمد، نشان از ايستادگي و تلاش تحسين برانگيز شما دانشجويان عضو انجمنهاي اسلامي دانشجويان دانشگاههاي سراسر کشور دارد که با آگاهي نسبت به نقش تاريخي خود در برابر تحولات کشور، اسير هاي و هويهاي آنان نشده و به رسالت خود ميانديشيد. مروري بر سه دهه فعاليت دفتر تحکيم وحدت نشانگر نقش آفريني بي بديل اين تشکل در رهبري جنبش دانشجويي و تاثير گذاري بر تحولات سياسي ، اجتماعي کشور است. در دههي اول دفتر تحکيم وحدت کليدي ترين نقش را در تثبيت حکومت تازه به قدرت رسيدهي جمهوري اسلامي ايفا کرد تا آرمانهاي نسل انقلابي و تحول خواه دههي 60 را تحقق بخشد، در دههي دوم با تبديل به جنبشي منتقد کوشيد دولتمردان را از کج رويها آگاه و با اتخاذ مشياي انتقادي- اعتراضي بستر را براي وقوع مهمترين تحول سياسي بعد از انقلاب يعني دوم خرداد مهيا کند تا در دههي سوم، دفتر تحکيم وحدت جنبش دانشجويي را در نقش پرچم دار اصلاحات معرفي کند.
حقيقتجو ميافزايد: نکتهي مهم در مرور فعاليتهاي اين تشکل آن است که هر قدر دفتر تحکيم وحدت از حاکميت فاصله گرفت و بر دامنهي انتقادات افزود، مجبور شد هزينهي بيشتري بپردازد به طوري که در دههي سوم بيشترين جفاها را ديد؛ گروهي با درک نقش دفتر تحکيم وحدت در ايجاد ارتباط بدنهي دانشجويي کشور با جنبش اصلاحات، از يک سو کوشيد با دستگيري، شکنجه و حبس فعالان دانشجويي دفتر تحکيم وحدت آنان را به انفعال وا دارد و از سوي ديگر تلاش کرد با ايجاد انشقاق در دفتر تحکيم وحدت و استحالهي دروني اين تشکل دانشجويي، دفتر تحکيم وحدت را از ماهيت وجودي خود دور و آن را به تشکلي دولت ساخته و حکومتي تبديل کند؛ اما دورانديشي، ايستادگي و مقاومت اعضاي شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت آنها را از رسيدن به اين مقصود محروم ساخت و اينک شما اعضاي جديد شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت اگر چه نيک بر آنچه طي سالهاي اخير بر جنبش دانشجويي گذشته است آگاهيد و برخي از شما عزيزان نيز از گزند اقتدارگرايان در امان نبودهايد، ولي به عنوان عضوي از اين خانوادهي بزرگ برخود لازم ديدم نکاتي را چند يادآوري کنم.
وي تاكيد كرده است: با عنايت به نقش دفتر تحکيم وحدت در دهههاي گذشته انتظار ميرود شوراي جديد با درک شرايط حساس و بحراني کشور، ابتکاري تازه براي بازگشايي فضاي منجمد سياسي کشور ارائه کند. پيشبرد دموکراسي و تلاش براي استقرار حقوق بشر در کشور از نيازهاي ضروري جامعهي ايران است، لذا در الويت قرارگرفتن اين مهم، ايجاد تشکيلات مناسب در دفتر به منظور پيگيري منسجم و تلاش براي تحقق آن پاسخ مناسبي است به اين نياز تاريخي جامعهي ايران. دفاع از حقوق دانشجويان زنداني با هرگونه طرز تفکر و ايستادگي در برابر تضييع حقوق دانشگاهيان همواره از الويتهاي دفتر تحکيم وحدت بوده که بايد با حساسيت دنبال شود. قطع ارتباط هستهي رهبري دفتر تحکيم وحدت با بدنهي دانشجويي بدون شک برنامهي آناني است که طي اين سالها از هر تلاشي براي اضمحلال دفتر تحکيم وحدت فرو گذار نکردند لذا اتخاذ برنامهيي سنجيده به منظور توسعهي ارتباط با دانشجويان از طريق برگزاري برنامههاي متنوع که در برگيرندهي خواست متنوع دانشجويان است ضروري به نظر ميرسد.
حقيقتجو در بخشي ديگر با انتقاد از تلاش گروهي كه به قول وي در پي تاثيرگذاري بر دانشجويان در راه خاصي هستند ميافزايد: قطع و يقين اکثريت جامعهي دانشجويي کشور تمايلي به حضور در چنان تشکلهايي نداشته و ندارد، اما ضمن هوشياري نسبت به اين تشکلهاي نيمه نظامي و روشنگري دربارهي نقش آنها ضروري است به نيازهاي صنفي اقشار مختلف دانشجويان به ويژه دختران دانشجو نيز توجه و پاسخگويي به آن را از طريق ايجاد زمينهي مشارکت فعال دانشجويان در برنامههاي سياسي، اجتماعي ، فرهنگي و هنري در دستور کار قرار دهيد. با تاکيد بر اينکه برگزاري انتخابات، پيروزي بسيار ارزشمندي است که بايد قدر آن را پاس بداريد موفقيت شما را در کسب آراي لازم تبريک گفته و سربلندي و بهروزي را برايتان آرزومندم و لازم ميدانم از شوراي مرکزي سابق که در طول دوران مسووليت به منظور حفظ و پيشبرد اهداف دفتر تحکيم وحدت فشارهاي سياسي و قضايي بسيار و پرهزينهاي را تحمل كردند قدرداني كرده و حفظ رابطه، حمايت متقابل و مشورت با شوراهاي قبل مي تواند در پيشبرد اهداف دفتر تحکيم وحدت بسيار موثر باشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات