* تغيير رييس سياسيترين دانشگاه جهان * دبير انجمن اسلامي دانشجويان: به فعاليت سياسي بيشتر عنايت شود معاون بسيج دانشجويي: دانشگاه از تجمع برخي احزاب خارج شود
ظهر امروز معاون سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران در تماس تلفني با خبرنگار سياسي ايسنا از تغيير رييس اين دانشگاه خبر داد و دربارهي اين تغيير اظهارنظر كرد.
«علي صمدزاده» با استقبال از انتصاب رييس جديد دانشگاه تهران، گفت: از رييس جديد ميخواهيم كه جو علمي بيش از پيش بر دانشگاه برگردد، فضايي آرام و علمي را در دانشگاه شاهد باشيم و دانشگاه از آن وجههاي كه مجمع بعضي از جريانات سياسي و احزاب قرار گرفته است خارج شود و دانشگاه بودن را به معني واقعي به دست بياورد.
وي اظهار داشت: ايشان براي تصدي اين پست گزينهي خوبي هستند اما ايشان را بهترين گزينه نميدانيم. به جهت اينكه در سطح مديريت در دانشگاهي مثل دانشگاه تهران كه طبق آمار يونسكو سياسيترين دانشگاه جهان است و تنشهاي متعدد سياسي و لزوم وجود جو پوياي علمي در اين دانشگاه به دليل سن زياد ايشان مناسب ميديديم گزينهي جوانتري براي مسؤوليت و رياست دانشگاه تهران انتخاب شود.
صمدزاده افزود: بسيج دانشجويي از وجه انتقادي به اين گزينه مينگرد، ما نيروي جوانتر و باانرژيتري را براي مديريت دانشگاه پيچيدهاي مثل دانشگاه تهران مطرح ميدانستيم. يقينا اگر با تأمل و تدبر بيشتري براي انتخاب رياست دانشگاه عمل ميشد قطعا گزينههاي بهتري كه شرط جوان بودن را در كنار ساير شرايط داشته باشند يافت ميشد.
وي ضمن تبريك به رياست جديد دانشگاه تهران به خبرنگار ايسنا گفت: اميدواريم با حضور آيتالله عميد زنجاني در رياست دانشگاه جو دانشگاه تهران بهتر از پيش شود. براي همكاري در جهت هرچه بهتر شدن فضاي دانشگاه تهران به ويژه از لحاظ علمي اعلام آمادگي ميكنيم و قدم به قدم حاضر به همكاري و هماهنگي با ايشان هستيم.
صمدزاده گفت: وي گفت: به جهت انتصاب مقام علمي والاي آيتالله عميد زنجاني انتصاب ايشان را انتصاب شايستهاي ميدانيم و اميدواريم حضور ايشان باعث بهتر شدن روند مديريت در دانشگاه تهران باشد. آيتالله عميد زنجاني سابقهي بسياري در عرصهي علمي كشور به ويژه علوم انساني دارند، ما اين خواسته را داريم كه به لحاظ علمي دانشگاه تهران دنبال بازيابي جايگاه خود در نهاد آموزش عالي كشور باشد.
از سوي ديگر، دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران دربارهي تغيير رييس اين دانشگاه گفت: اميدواريم در كنار فضاي علم و تحقيق و پژوهش، به فعاليتهاي فرهنگي، سياسي فوق برنامه عنايت بيشتري مبذول شود تا پويايي و نشاط دانشگاه كه لازمهي تحقيق و پژوهش هم هست ايجاد شود.
«حسامالدين علامه» در گفتوگو با خبرنگار سياسي ايسنا، ضمن ارزيابي مثبت از عملكرد دكتر «فرجي دانا» در چند سال گذشته، اظهار داشت: تغيير رياست دانشگاه بدون مشورت با تشكلهاي يك دانشگاه كه ارتباط گستردهاي با بدنهي دانشجويي دارند و بدون مشورت گرفتن از روساي گروهها و روساي دانشكدهها فضاي همكاري، صميمت و شادابي كه لازمهي فضاي دانشگاه است را كم رنگ ميكند.
اين فعال دانشجويي اظهار داشت: در مديريت كلان دانشگاه بايد از نظرات دانشجويان، اعضاي هيات علمي و كارمندان دانشگاه استفاده شود و لااقل در دانشگاه بزرگي مثل دانشگاه تهران نظر اساتيد و اعضاي هيات علمي، روساي گروهها و دانشكدهها كمك زيادي ميكند تا رييس دانشگاهي كه انتخاب ميشود بتواند ثبات پايه دار و پويايي در دانشگاه ايجاد كند و بدون در نظر گرفتن نظر اين سه گروه مطمئنا بازدهي مطلوب نخواهد بود.
وي گفت: انتظار داشتيم فردي جوانتر، شاداب تر و مورد قبول نسبي كل خانوادهي دانشگاه به اين سمت انتخاب شود.
علامه افزود: اميدواريم در انتخاب روساي دانشكدهها و معاونان دقت بيشتري صورت بگيرد و از نقطه نظرات دلسوزان و تشكلها در دانشگاه استفاده شود و به ويژه در بخشهايي كه عملكرد موفقيت آميزي داشتند مثل معاونت دانشجويي و فرهنگي، شاهد ادامهي كار آنها باشيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات