در نامهاي سرگشاده به رييسجمهور عنوان شد؛ انتقاد شديد جنبش عدالتخواه دانشجويي از انتخاب مديران دولت
جنبش عدالتخواه دانشجويي در نامهاي سرگشاده به رييس جمهور دربارهي نحوهي انتخاب مديران به انتقاد شديد از وزراي پيشنهادي باقيمانده پرداخت.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در بخشي از اين نامه آمده است: امروز اول انقلاب نيست كه از فرط كمبود نيرو مجبور شويم نيروهاي غيرمتخصص يا بعضا غيرمتعهد را برگزينيم، امروز به بركت انقلاب اسلامي نيروهاي متخصص و انقلابي در حوزههاي مختلف كشور كم نيستند و ديگر ادامهي سيرهي غلط مسوولان گذشته و تكرار اين توجيه كه هر كس معتمدان و آشنايان خود را بر سر كار ميآورد موجه و قابل قبول نيست.
همچنين در اين نامه آمده است: در جريان انتخاب وزرا و انتصاب استانداران و ... شائبههاي بسياري در اذهان مردم عزيز كشورمان ايجاد شده كه شما بايد به طور صريح بدانها پاسخ دهيد و دربارهي روند رسيدن به اين مصاديق در حالي كه مصاديق شايستهتر ديگري وجود داشتند توضيح شفاف ارايه دهيد. آيا نقش فعال جريانهاي سياسي خاص، آقاي باهنر و برخي ارگانها و گروهها در اين انتخاباتها قابل انكار است؟ انتخاب بسياري از مديران دولت از ميان همكاران شما در شهرداري و ساير جاها چطور؟ بدانيد كه پاسخ شفاف و غيرسياسي به اين شائبهها به تداوم رابطهي صادقانهي شما با مردم كمك خواهد كرد وگرنه سرنوشتي چون ساير دولتها نصيب شما خواهد شد و فراموش نكنيد كه شما به دست اين مردم قدرشناس به قدرت رسيديد نه جناحها و جرياناتي كه با وجود قدرت چانه زني بالا از هيچ پشتوانه مردمي برخوردار نيستند. آيا به جا نيست آن روحيهي انقلابي و صداقتي كه در شما سراغ داريم در نه گفتن به اين جريانات منفعت طلب به صورت علني بروز كند؟
در بخشي ديگر از اين نامه نيز آمده است: طرح اين ادعاها از طرف برخي هواداران جنابعالي كه در شرايط فعلي به وحدت محتاجيم و بايد سكوت كنيم و بگذاريم دولت شكل بگيرد و شرايط داخلي و بينالمللي ما اقتضاي مصلحت سنجي دارد و ... به اين اميد كه در آينده اتفاقي رخ خواهد داد و مشكلات با وجود مديران ضعيف حل خواهند شد خيالبافي است مگر نه آن كه نتايج آينده در گرو عملكرد همين مديران به دست خواهد آمد؟! قطعا مصلحت كشور در انتخاب افراد با صلاحيت است.
در اين نامه با اشاره به معرفي ديرهنگام وزراي باقيمانده، سوابق وزير پيشنهادي نفت را ضعيف و غيرمرتبط با حوزهي نفت خوانده و وي ادعا شده است كه وي «زندگي اشرافي» دارد.
همچنين در اين نامه وزير پيشنهادي آموزش و پرورش را گزينهاي بسيار ضعيف خوانده و مدعي شده است: توان ادارهي موفق يك مجتمع آموزشي كوچك را نداشته است.
نويسندگان نامه دربارهي وزير پيشنهادي رفاه نيز ابراز عقيده كردهاند: شعار حمايت از مستضعفان و توجه به محرومان نيز با انتخاب فردي براي وزارت رفاه كه از سابقهي مديريتي محدود غيرمرتبط و برخلاف اين رويه برخوردار است در تضاد است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات