مسوول بسيج دانشجويي بوعلي سينا: ـ جنبش دانشجويي بايد پشت سر دولت حركت كند ـ بسيج دانشجويي منتظر نگرش جديد تحكيم است
مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه بوعلي سيناي همدان، با اشاره به روي كار آمدن دولت جديد، اظهار داشت: نگرش دانشجويان به اوضاع متحول شده است.
«احسان فريادرس» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: با شركت بالاي دانشجويان در انتخابات و پيروي از عدالتخواهي كه احمدينژاد مشخص كرد، به نظر ميرسد دانشجويان حداقل در اين خط قدم بردارند. البته ركود چنداني هم نبوده است و حداقل در دانشجوياني كه من ميبينم تغيير نگرش اساسي به وجود آمده است و اغلب جنبش نرمافزاري و عدالتخواهي را در اولويت قرار دادهاند.
وي با بيان اينكه «مسووليت بسيج هم خطيرتر شده و بايد در اين زمينه آگاهي بدهد»، افزود: الان فضا نسبت به قبل بازتر شده است، قبل از اين با شعارهاي فريبندهاي كه داده ميشد، خط سير دانشجويان جدا شده بود و دانشجو وظيفهي علمآموزي خود را در دانشگاه فراموش كرده بود.
اين فعال دانشجويي، گفت: قبلا دانشجويان صرفا به مسايل سياسي در دانشگاه ميپرداختند و سياسيبازي در دانشگاه وجود داشت ولي الان با فضاي بازي كه دولت جديد اعلام كرده است به نظر ميرسد در قالب جنبش عدالتخواهي، جنبش نرمافزاري و توسعهي مسايل سياسي فضا براي كار كردن بازتر باشد، در هر حال بايد ديد برخورد عوامل و پيكرهي دولت با دانشجوهاي فعال در اين حوزه چگونه است اما انتظار ميرود فضايي توام با آگاهي باشد.
فريادرس اضافه كرد: بعد از مسائلي كه براي دانشجويان به وجود آمد و آنها فهميدند كه براي رسيدن برخي افراد به مقاصدشان ابزار دست بودند، نوعي آگاهي عمومي پيدا كردند و به نظر ميرسد انگيزههايي كه باعث ميشود دانشجوها حول محور شعارهاي احمدينژاد شكل بگيرند، موجب تحرك ميشود، دولت هم بايد تا روزهاي آخر بر سر شعارهاي خود باقي بماند و بر آنها پافشاري كند، البته دانشجويان هم نبايد مثل سالهاي قبل كوتاه بيايند و دلسرد شوند.
مسوول بسيج دانشگاه بوعلي سيناي همدان، با بيان اينكه «فعاليتهاي سياسي در پيكرهي بسيج دانشجويي تعريف خاص خود را دارد»، گفت: بايد جداي از سياسي بازي از درگيري در مسايل سياسي بدون هدف پرهيز كرد. جنبش دانشجويي خيل عظيمي از دانشجوياني است كه به راحتي ميتواند مقاصد كلي و عمومي جامعه را پيش ببرد و واقعا در كليهي مراحل و پيشبرد توسعهي همه جانبه تاثيرگذار باشد.
وي ابراز عقيده كرد: ما وظيفه داريم دولت را كمك و تقويت كنيم. سياست بسيج هم روي اين اصل قرار دارد كه از دولت حمايت همهجانبه داشته باشيم، البته وامدار كسي نيستيم و هر جا احساس كنيم اين دولت با هر شعار و نوع نگرشي از خطوط خود خارج ميشود و به شعارهاي داده شده نميپردازد از حمايت دست ميكشيم.
اين فعال بسيج دانشجويي با اشاره به تاثير مثبت دانشجويان در مسايل هستهيي ايران، گفت: جنبش دانشجويي با چند تجمع به نمايندگي از كل ملت سدي را پشت مسوولان ايجاد كرده است. به نظر من اگر جنبش دانشجويي بخواهد فعاليت خود را ادامه دهد بايد پشت سر دولت حركت كند و از دولتي كه شعارهاي خوبي داده حمايت كند و مسير سياسي را كه دولت پيش ميگيرد تقويت كند تا در توسعهي كشور موثر باشد.
فريادرس در ادامه دربارهي ضرورت تعامل تشكلهاي مختلف، اذعان داشت: فضاي باز سياسي ميطلبد كه اين تعاملات را داشته باشيم.
مسوول بسيج دانشگاه بوعلي سيناي همدان، گفت: متاسفانه افكاري در بخش دانشجويي مطرح ميشود كه جذابيت لازم را براي جمعيت دانشجويي ندارد و اگر دانشجويان احساس كنند باز به عنوان ابزار استفاده ميشوند، مطمئنا كنار ميكشند و دلسرد ميشوند و كارايي خود را از دست ميدهند، در نتيجه ضرر بزرگي به كشور وارد ميشود كه قابل جبران نيست.
وي افزود: شنيده ميشود كه دفتر تحكيم وحدت قرار است سازماندهي جديدي پيدا كند، يعني سيستم قبلي را به شكلي نو ايجاد كنند. بسيج دانشجويي هم در تعاملات با انجمنهاي اسلامي منتظر است ببيند كه نگرش آنها چيست و ميخواهند به چه سمتي حركت كنند، البته تعامل ما با جامعهي اسلامي راحتتر و بهتر است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات