/ پرسش دانشجويي / عضو انجمن اسلامي دانشگاه علامه: آيا خودي و غير خودي باز هم وجود دارد؟
عضو انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علامه طباطبايي پرسيد: رييس جمهور گفتند كه ميخواهيم كار را به مردم بسپاريم، آيا تعريفشان از مردم بخشي از آنهاست؟ آيا با وجود اين شعارها و حرفهاي خوب مرزبندي سياسي ادامه خواهد داشت؟
«كوروش طاهري» همچنين به خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: آيا مخالفان و منتقدان و حتي معترضيني كه در كشور زندگي ميكنند در سرنوشت كشور جايگاهي دارند و ميتوانند در تصميمگيريها شركت كنند.
وي اظهار داشت: يكي از مخالفان يك وزير پيشنهادي ميگفت كساني كه مخالفان مسوولان هستند ولي ميتوانند كارهاي بزرگي براي كشور انجام دهند، عموما كنار گذاشته شدهاند، در حالي كه خودشان دوست دارند براي مملكت كار انجام دهند. با توجه به اين، ميخواهم بدانم اين افراد جايي پيدا ميكنند يا اينكه تعريف رييس جمهور از مردم كساني از خودشان و مردم در صحنه است؟ و آيا خودي و غير خودي باز هم وجود دارد؟
طاهري ادامه داد: در نظامي كه 80 درصد اقتصاد در دست دولت است و بيشترين هزينه را دولت دارد، كدام بخش از اقتصاد قرار است به مردم سپرده شود؟
اين فعال دانشجويي افزود: هم وزير اقتصاد و هم رييس جمهور گفتند كه ميخواهيم كار را به مردم بسپاريم، اگر وزير اين حرف را ميزند بايد مشخص كند كه دقيقا كجا را به دست مردم ميسپارد، متاسفانه در اين چند سال اخير كليگويي ميشود، در حالي كه وقتي شعارهاي خوب داده ميشود بايد از كليگويي دور شد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات