/چهارمين روز همايش جامعهي اسلامي دانشجويان/ ـ تلوري: خواستار برپايي دولت اسلامي هستيم ـ جواد منصوري: تنها خدا و دعاي مخلصان، مملكت را در اين هشت سال حفظ كرد
چهارمين روز همايش جنبش دانشجويي و آرمان تحقق دولت اسلامي با عنوان «جامعهي مهدوي و استعمار فرانو _ جريانشناسي» در دانشگاه شهيد رجايي برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، دكتر تلوري در اين همايش به بررسي مهدويت پرداخت و افزود: مقصد ما تشكيل حكومت حضرت حجت (عج) و عدالت حقيقي است كه توسط ايشان محقق ميشود و چنانكه عين عمل ما در رويت امام (عج) است وقتي امام زمان ظهور ميكند، بسياري تصور ميكنند كه ايشان را ديدهاند.
وي در ادامه گفت: ظهور حضرت وليعصر در گرو ارادهي خدا و خواست بندگان اوست، در آن زمان آنچه اكنون استثنا است در آن روز قاعده ميشود. البته ظهور امام زمان وصل به قيامت نيست بلكه دورهي جديدي آغاز ميشود و چنين دورهاي با ارادهي انسانها بايد تشكيل شود.
تلوري با بيان اين كه «خواست ما در هر كاري تعجيل در ظهور حضرت وليعصر (عج) است»، افزود: بحث مهدويت نه تنها محوريترين بحث است بلكه تمامي اقدامات را متوجه ظهور حضرت ميكند و از دولت دكتر احمدينژاد انتظار داريم در اين زمينه همت خود را قرار دهند؛ چون بعد از پيروزي انقلاب اسلامي اين مساله به طور كل مورد غفلت واقع شد.
وي در پايان گفت: ما از دولت دكتر احمدينژاد برپايي دولت اسلامي را خواستاريم و بحث دولت اسلامي تا جامعهي مهدوي يعني دولت اسلامي در مركز انديشههاي اسلامي كه عبارت از مهدويت است استقرار شود و سمت و سويي اسلامي داشته باشد.
در اين همايش، همچنين دكتر «جواد منصوري» به تحليل موقعيت دانشگاه و دانشجو پرداخت و گفت: دانشگاههاي ما براي آينده ميانديشند و فردا در اختيار دانشگاه و دانشگاهيان امروز است.
منصوري اظهار داشت: انقلاب اسلامي ايران به نظر بسياري يك واقعهي مهم و فوقالعاده نبود، بلكه عجيب و باورنكردني بود و باورنكردني بودن آن باعث شد تا شيوهي سلطهي استعماري بر كشورهاي جنوب شرق آسيا از شيوهي مستقيم تغيير يابد.
وي اراده و ايمان انسانها را عامل مهم و تعيينكنندهاي در برابر قدرتهاي استعماري دانست و افزود: همچنان كه ارادهي امام(ره) و مردم در پيروزي انقلاب اسلامي نقش بسيار داشت. البته بايد تهديدات بيگانه را براي خود تبديل به فرصت كنيم و بر روي تحولات ايران و روابط بينالملل توجه بيشتري داشته باشيم.
منصوري در ادامه گفت: مشكل اصلي خود ما هستيم، يعني اولا بايد يك تحول كيفي عظيمي را به وجود آوريم و قوانين را بپذيريم، ثانيا ما خود محور و جمعگريز هستيم و در فعاليتهاي توليدي، تجاري، اجتماعي و مشاركت كمتري داريم و اين خود يكي از دلايل ديگر ضعف ما محسوب ميشود.
وي همچنين گفت: تنها تجارت جهاني برپا كردن كافي نيست بلكه مديريت و برنامه و خود انسانها نيز در آن بسيار مهم هستند.
وي در پايان ابراز عقيده كرد: كشور در هشت سالهي دورهي رياست جمهوري خاتمي متضرر شد و تنها خدا و دعاي مخلصان مملكت را در اين هشت سال حفظ كرد وگرنه حكومت ايران سه بار بايد ساقط ميشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات