عضوشوراي مركزي جمعيت ايثارگران: احمدينژاددرانتخاب مديران خودوسواس فوقالعادهاي به خرج دهد تغيير دروزارت امورخارجه،اطلاعات،كشور،ارشاد وآموزش و پرورش لازم است
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران با تاكيد بر اينكه كابينهي احمدينژاد بايد بر اساس مطالبات مردم تشكيل شود، اظهار داشت: كساني كه ميخواهند اين مطالبات را برآورده كنند بايد افرادي شايسته و متخصص باشند. البته شايستهسالاري به اين معنا نيست كه فرد در گروه و تقسيمبندي خاصي حضور داشته باشد. از ديدگاه ما كساني كه به دنبال تحولگرايي و عدالتخواهي هستند، حال در هر طيف و جناحبندي سياسي حضور داشته باشند، داراي اين شايستگي هستند كه در كابينه حضور داشته باشند.
شاكري در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ادامه داد: ولي مطمئنا در دولت آتي، احزابي كه خود صحبت از دولت سكولار ميكنند و يكي از شعارهاي اصليشان را اين موضوع مطرح ميكنند، در دولت آتي جايگاهي نخواهند داشت.
وي با بيان اينكه يك كابينهي همگرا با شعار كابينهي 70 ميليوني هيچ مغايرتي ندارد و در راستاي همديگر ميباشند، اظهار داشت: به نظر من بايد احمدينژاد در انتخاب مديران خود وسواس فوقالعادهاي به خرج دهد و مديراني كه در ردههاي بالاي حاكميت با وي يكهدف نيستند تعويض كند. به نظر من احمدينژاد ميتواند همان روندي كه در انتخاب اعضاي شوراي شهر و مجلس هفتم از سوي اصولگرايان اتخاذ شد، در انتخاب اعضاي كابينهي خود در پيش گيرد و چندان مهم نيست كه در كابينهي آتي، ستارگان حضور نداشته باشند. مهم اين است كه اعضاي كابينه با وي همگرا باشند. البته من اعتقاد دارم كه احمدينژاد نبايد چندان تغييراتي در سطح مديران مياني و متوسط ايجاد كند و اين اشتباهي بود كه دولت خاتمي مرتكب شد؛ چون وقتي كه مديران در صدر عوض شوند، مطمئنا مديران مياني نيز برنامههاي خود را همسو با دولت تنظيم ميكنند.
وي با بيان اينكه بايد در وزارت امور خارجه، اطلاعات، كشور، فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش تغييراتي ايجاد شود، اظهار داشت: هميشه يكي از مباحثي مورد اعتراض مردم،ا ين بوده كه سياستمداران ما در عرصهي سياست خارجي نتوانستند عزت واقعي براي مردم ايجاد كنند و در بعضي مواقع در دفاع از منافع ملي سستي به خرج دادند. در مبحث فرهنگي نيز متاسفانه در مواقعي شاهد بوديم كه وزارت ارشاد از اهداف انقلاب دوري گرفت و ما شاهد مسايلي در عرصهي سينما، كتاب و تئاتر بودهايم كه اين امر بارها مورد اعتراض قرار گرفت.
شاكري با اشاره به رويكرد وزارت كشور در انتخابات مجلس هفتم ابراز عقيده كرد: در اين انتخابات شاهد بوديم كه بدنهي وزارت كشور در مقابل برگزاري انتخابات ايستاد و قصد داشتند كه انتخابات را برگزار نكنند. به نظر من وزارت كشور در مواقعي در دامن گروههاي سياسي قرار گرفته كه بايد در دولت آينده از اين معضل خارج شود.
وي در مورد عملكرد وزارت اطلاعات اظهار داشت: متاسفانه در مواقعي شاهد كمكاري وزارت اطلاعات بودهايم و بايد وزارت اطلاعات در جهتگيريهاي خود از انفعال خارج شود. اگر وزارت اطلاعات فعال بود، مسالهي فقر و فساد و تبعيض در كشور ما تا حدودي برطرف شده بود. وزارت اطلاعات در برخي مواقع نتوانست اعتماد مردم را جلب كند و كمكاري وزارت اطلاعات در گرايش مردم از جبههي اصلاحطلب به جبههي اصولگرا موثر بود.
وي با بيان اينكه احمدينژاد رييسجمهور 70 ميليون نفر است، اظهار داشت: مطمئنا احمدينژاد بايد در انتخاب اعضاي كابينه با قدرت و صلابت وارد شود و تحت تاثير فشارها و جو اطراف خود قرار نگيرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات