• دوشنبه / ۱۳ تیر ۱۳۸۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8404-05334

عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي درگفت‌وگوباايسنا: بايد جبهه‌ي واحدي براي حفظ و صيانت از جمهوريت نظام تشكيل شود

محسن تركاشوند،عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، بر تشكيل يك جبهه‌ي واحد براي مقابله با نگراني‌هايي كه جهت حفظ و صيانت از جمهوريت نظام وجود دارد، تأكيد كرد و حضور چهره‌هايي برجسته مانند سيدمحمد خاتمي، موسوي خوئيني‌ها، ميرحسين موسوي، كروبي، هاشمي و معين را باعث ارتباط قوي‌تر با توده‌هاي مردم و اثر بيشتر در ايجاد حساسيت در آنان برشمرد.

وي در گفت‌وگو با ايسنا، تأكيد كرد كه اين جبهه بايد بيشتر به مسائل كلان و استراتژيك بپردازد و براي حفظ وحدت تلاش كند، از مسائلي تاكتيكي و اجرايي پرهيز كند و درعين حال بايد چارچوب و تعريف روشن و مشخصي داشته باشد.

عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي گفت:« دراين انتخابات از شعارهايي نظير “ذوب در ولايت “، “حفظ ارزش‌ها“ و “صدور انقلاب“ خبري نبود، بلكه از “بردن پول نفت به سر سفره‌ها“ و به باد انتقاد گرفتن مديريت 27 ساله انقلاب سخن به ميان آمد. در اين انتخابات برنامه‌هاي كلان و شعارهاي اصولي جاي خود را به رفتارهاي سطحي و برنامه‌هاي عام‌پسند داد.»

وي در بخش ديگري از اين گفت و گو به تخريب‌ها در اين انتخابات، به‌ويژه تخريب هاشمي پرداخت و ابراز اميدواري كرد كه خاتمي مانند افشاكردن پرونده‌ي قتل‌هاي زنجيره‌اي، اين پرونده را نيز افشا كند.

تركاشوند هم‌چنين ابراز عقيده كرد كه يك نگراني عميق وجود دارد و آن اين است كه يكدست شدن سيستم كار را به جايي برساند كه جمهوري اسلامي جاي خود را به حكومت اسلامي بدهد و جرياني كه علاقه‌اي به پاسخگويي به مردم ندارد، بيشتر قدرت عمل بيابد.

به گفته‌ي وي «برخوردي كه با آيت‌الله جوادي آملي در قم و آيت‌الله توسلي در تهران شد» نشان مي‌دهد كه افراد و بزرگان كشور به دور از مرزبندي‌ها و بر اساس نگراني به وجود آمده، تلاش مي‌كنند تا با يكدست شدن جامعه، آن هم نه توسط آحاد ملت بلكه توسط برخي تشكيلات مقابله كنند، تا خداي ناكرده با هدم جمهوريت به همراه باقي‌ماندن ظاهري از آن، مواجه نشويم.

تركاشوند ادامه داد:« لازم است براي مقابله، يك جبهه‌ي جديد تشكيل شود، وگرنه امروز عباي اين عالم را كشيدند فردا عمامه فلان عالم را بر مي‌دارند و برخوردهايشان شديد‌تر مي‌شود. همه بايد باب جديدي باز كنند و به دور از مرزبندي‌هاي سياسي و تعلقات گذشته، طرحي نو براي دفاع از آرمان‌هاي انقلاب و دستاوردهاي انقلاب ايجاد كنند.»

وي از برخي كه مديريت 27 ساله‌ي كشور را زير سوال مي‌برند انتقاد كرد و گفت:« ما منكر وجود برخي نقص‌ها نيستيم، اما نمي‌توان به خاطر برخي از نقص‌ها تمام مديريت كشور و دستاوردهاي بزرگ آن را زير سوال برد. من در پشت اين رفتارها رد پاي برخي گروه‌ها را كه امام به شدت با آن‌ها مخالف بودند، مي‌بينم.»

به گفته‌ي اين عضو سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، حضور برخي از افراد كه ذخاير انقلاب محسوب مي شوند، مي‌تواند به خيزش عمومي و تشكيل يك جريان براي مقابله با نگراني‌هاي موجود، منجر شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha