دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز: ـ نيروهاي اصلاحطلب بايد سريعا انفعال را كنار بگذارند ـ سياست دولت احمدينژاد در آرايش اصلاحطلبان موثر است
مسوول تشكيلات انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز و علوم پزشكي، اظهار داشت: اصلاحطلبي هماكنون هم در بين مردم طرفداران بسياري دارد و بياعتمادي مردم مربوط به اصلاحطلبي نيست بلكه مربوط به بخشي از نيروهاي اصلاحطلب در دولت يا مجلس است.
«محمد حسنزاده» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: در اين هشت سال از آنجايي كه مردم بخشي از برنامههاي اصلاحطلبان را شفاف و صريح نيافتند به آنها بياعتماد شدند.
وي در ادامه گفت: ابتدا بايد اصلاحطلبان به نقد خود و آسيبشناسي اصلاحطلبي در طي هشت سال چه در مجلس يا دولت بپردازند و در عين حال انسجام دروني خود را در جريان اصلاحطلبي سياسي كشور حفظ كنند و آراء و انديشههاي مطلوب را در بين مردم ترويج دهند.
اين فعال دانشجويي افزود: بحث حقوق بشر كه دكتر معين بر آن تاكيد كرد در عرصهي سياسي و در اين مقطع زماني از اهميت خاصي برخوردار است هر چند در اين انتخابات اكثريت نيافت. البته مفهوم نشدن حقوق بشر به ضعف ساختاري در ارتباط با عامه و فرهنگ بومي و سياسي اجتماع برميگردد.
وي عدم اجماع اصلاحطلبان را يكي از عوامل مهم عدم پيروزي آنها دانست و گفت: عدم اجماع اصولگرايان منجر به كسب نتيجهي موجود شد. اصلاحطلبان نبايد به صورت منفرد و جهت تضعيف همديگر وارد صحنه ميشدند، بلكه بايد به صورت يكپارچه به اجماع ميرسيدند.
حسنزاده در ادامه گفت: بايد سياست دولت دكتر احمدينژاد را در باب فضاي سياسي كشور، توسعهي سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي ديد زيرا اين سياستها آرايش نيروهاي اصلاحطلب را در سالهاي بعدي تعيين خواهد كرد. مسالهي بسيار مهم در آرايش نيروهاي اصلاحطلب، سياست اتخاذي دولت احمدينژاد در عرصههاي مختلف سياسي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي است و اين امر بر جامعه و نحوهي حضور اصلاحطلبان بسيار تاثيرگذار است.
وي افزود: نيروهاي اصلاحطلب بايد تعريفي از فضاي جديد سياسي ارائه دهند و واقعيتهاي موجود را قبول كنند. البته عموم مردم جامعه ما نشان دادند كه از اصلاحطلبي نااميد نيستند بلكه از افراد اصلاحطلب دولت و مجلس نااميدند.
حسنزاده در ادامه با بيان اينكه «موضع واكنش، سياست مناسبي براي اصلاحطلبان نيست»، افزود: نيروهاي اصلاحطلب بايد سريعا انفعال را كنار بگذارند و از دولت احمدينژاد در راستاي منافع ملي حمايت كنند و در مواردي كه دولت احمدينژاد و سياستهاي اتخاذي ايشان را در تناقض با مباني اسلام و اصول دموكراسي و حقوق بشر ديدند، وارد صحنه شوند و قاطعانه در برابر آن بايستند.
وي در پايان گفت: با توجه به نزديك شدن به بيست تير ماه، از دولت خاتمي خواهان افشاي حقايق تير ماه سال هفتاد و هشت دانشگاه تبريز و ظلم و اجحاف واقع شده در آن زمان هستيم و اميدواريم كه طبق وعده، به افشاي حقايق بيست تير پرداخته شود و در صورت محقق نشدن اين هدف، از دولت احمدينژاد خواستار تحقق آن هستيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات