موسسه ژاپني MCI اعلام كرد كه تصميم دارد با همكاري مؤسسه بينالمللي Hyperion آمريكا، گريد جديدي از نانوكامپوزيتها را با ويژگيهاي آنتياستاتيك بالا و كاهنده غبار، از تركيب پليايميد ترموپلاست و نانولولههاي كربني توليد كند.
به گزارش سرويس «فناوري» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تاكنون مقدار زيادي از پليايميد ترموپلاست كه يك پلاستيك ابر مهندسي ميباشد توليد و عرضه شده است. اين پلاستيك، تميز، مقاوم به حرارت و سايش و و قالبپذير است.
موسسه ژاپني Mitsui Chemicals)MCI) تنها سازنده پليايميد ترموپلاست در جهان است. اين پلاستيك كاربردهاي گوناگوني در قطعات خودروها، قطعات موتور هواپيما و الگوهاي طراحي براي ساخت نيمهرساناها دارا ميباشد. اين محصول تا سال 2007 حداقل 300 ميليون يورو فروش خواهد داشت.
براي كاربردهاي مذكور ميتوان از پلاستيكهاي ابرمهندسي با افزودنيهايي مانند دوده سياه يا الياف كربني براي ساخت نيمهرساناها در اجزاء الكترونيكي و الكتريكي كه نياز به مواد رسانا (مواد آنتياستاتيك) است استفاده كرد. اين گريد جديد نانوكامپوزيت در مقايسه با مواد قديمي، علاوه بر اين ويژگيها خاصيت كاهندگي غبار را نيز دارا است و در الگوهاي طراحي براي ساخت نيمهرساناها كه نياز به تميزي بيشتر احساس ميشود به كار خواهد رفت.
به گزارش ايسنا از ستاد ويژه توسعه فناوري نانو، اين نانوكامپوزيت مزاياي ديگري نيز دارد؛ از جمله اينكه رسانايي الكتريكي آن برخلاف مواد آنتي استاتيك قديمي قابل كنترل است.
توان پخش و توزيع بالاتر افزودنيها در ماتريكس پليمر، جريان پذيري و پايداري ابعادي بهتر آن كه در نتيجه كاهش مقدار افزودنيهاي رسانا است؛ بنابر اين، با توجه به كاربردهاي گسترده قطعات الكترونيكي و الكتريكي مانند ديسكهاي سخت و يا الگوهاي ساخت ديسك هاي سخت، با استفاده از اين نانوكامپوزيت علاوه بر كاربردهاي گذشته و امروزي، كاربردهاي جديدي نيز ارائه خواهد شد.
انتهاي پيام
نظرات