دبير انجمن اسلامي دانشگاه علم و صنعت: سياسي شدن هر خواستهاي در دانشگاه درد مشترك دانشجويان است
دبير انجمن اسلامي دانشگاه علم و صنعت گفت: متاسفانه به دليل نوع ساختار سياسي در جامعه، لزوم رسيدن به هر خواستهي صنفي اجتماعي و فرهنگي ، سياسي كردن آن است.
اسكويي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علت سياسي شدن جنبشهاي دانشجويي را نظام كمابيش توتاليستم و ساختارهاي سياسي بسته عنوان كرد و افزود: نبايد اعتراض دانشجويان به هر مساله صنفي، فرهنگي اجتماعي و اقتصادي براي كسب نتيجه به سمت مسائل سياسي كشيده شود تا جدي گرفته شده و پاسخ گيرد.
وي با انتقاد به اين كه مسؤولان دو جناح درگير در جامعه فضاي جامعه را به سمت مسايل سياسي ميكشانند، خاطرنشان كرد: براي مثال اگر دانشجويان براي احقاق حقوقي خود عليه مديريت اعتراض كنند، متاسفانه اين قضيه را به يكي از جناحهاي وصل ميكنند و اگر مديريت چپي باشد اين اعتراض را به جناح راست و اگر مديريت راست باشد به جناح چپ مربوط ميكنند.
دبير انجمن اسلامي، سياسي شدن هر خواستهاي در دانشگاه را درد مشترك و مشكل اصلي دانشجويان و تشكلهاي دانشجويان عنوان كرد و افزود: پرداختن به اين موضوع و تلاش براي رفع آن در واقع گامي به سوي عقلانيت است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات