بوش در پي توجيه جامعهي بين المللي براي تغيير حكومت در عراق است
طي روزهاي آتي، بوش و اعضاي دولت وي ادله خود را براي تغيير رژيم در عراق اعلام ميكنند.
بوش قرار است در سخنراني روز پنجشنبه آينده خود در سازمان ملل متحد دلايلاش را براي اين كه صدام را اهريمني براي جهان ميداند به اطلاع جهانيان برساند.
به گزارش ايسنا، بوش امروز (جمعه) با رهبران روسيه، چين و فرانسه ، گفت و گو خواهند كرد.
بر اساس گزارش شبكه خبري سي.ان.ان، توني بلر، نخست وزير انگلستان فردا در كمپ ديويد با بوش و ديگر مقامهاي عالي رتبه از جمله ديك چني، معاون رييس جمهور ، دونالد رامسفلد، وزير دفاع و كالين پاول، وزير امور خارجه ديدار و گفت و گو خواهد كرد.
بوش نيز روز دوشنبه با ژان كرتين، نخست وزير كانادا ملاقات ميكند.
رييس جمهور آمريكا روز گذشته طي سخنراني خود در لوييس ويل واقع در ايالت كنتاكي گفت: « نظر من اين است كه نه تنها با اعضاي كنگره مشورت كنم كه ميكنم ميخواهم بسياري از رهبران جهان را ببينم و به آنها حقايق را يادآوري كنم.»
وي در سخنراني ديگري در سارت بند واقع در ايالت اينديانا صدام را شخصي ناميد كه تمامي تذكرات و هشدارهاي سازمانهاي بينالمللي را ناديده ميگيرد.
وي افزود: « مذاكرات خوبي در جريان است، اما قاطعانه معتقد هستم كه جهان نميتواند اجازه دهد كه بدترين رهبران جهان آمريكا مردم آمريكا و صلح ما و دوستان و متحدان ما را با بدترين سلاح هاي جهان تهديد كنند.»
بوش هفته آينده در اولين سالگرد حادثه 11 سپتامبر در سازمان ملل متحد سخنراني خواهد كرد. به گفته دستيارانش وي احتمالا اعلام مي كند صدام نه تنها تهديدي براي آمريكا، بلكه جهان است و رهبر عراق سابقه ديريني در نقص توافق هاي سازمان ملل متحد دارد.
وي همچنين خواهد گفت كه اعتبار سازمان ملل بسته به تصميمي است كه درباره برخورد با صدام ميگيرد.
بوش روز چهارشنبه گفت كه وي به دنبال قطعنامهاي از جانب كنگره براي حمايت از تلاش هاي وي در تغيير حكومت در عراق است.
مقام هاي دولتي ميگويند كه اين قطعنامه شامل موارد گستردهاي از جمله استفاده از نيروهاي نظامي براي خلع صدام است.
مطبوعات و بخشي از اعضاي كنگره دولت را به دليل ارائه نظرات و پيشنهادهاي متفاوت در رابطه با عراق مورد انتقاد قرار داده اند.
پاول خواستار بازگشت بازرسان به عراق است و چني و رامسفلد بر اقدام نظامي سريع عليه عراق تاكيد دارند.
بوش هفته گذشته در سفر خود به ايالت هاي آمريكا به عنوان نامزد جمهوري خواهان در انتخابات ميان دورهاي سعي كرد كه دلايل خود براي تغيير حكومت در عراق را ارائه دهد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات