ابراهيمباي سلامي: دولت آينده ، دولت الكترونيكي است
نماينده مردم خواف و رشتخوار گفت:« دولت آينده، دولت الكترونيكي است،»
به گزارش ايسنا وي كه به مناسبت هفته دولت در حسينيه شهرستان خواف سخن ميگفت ، افزود: دولتهاي الكترونيكي، دولتهايي هستند كه از دولتهاي امنيتي و خدمتگزار عبور كرده و به دولت الكترونيك رسيدهاند ، پيام اين نوع دولتها را رايانهها به ما رساندهاند و هم اكنون ميبايست ما پذيرايي اين نوع دولت باشيم .
ابراهيمباي سلامي افزود: «اين مساله بار الكترونيكي و انفورماتيكي دارد و ما را مجبور ميكند تا آموزشهاي عمومي و تخصصي بيشتري در10 سال آينده درنظر بگيرند كه ما نمونه آن را در سنگاپور شاهد هستيم كه فوق العاده كارا، منضبط و درآمدزاست، گر چه ما ساختار اقتصادي نابساماني داريم ولي بايد پذيراي اين نوع دولت باشيم،».
وي ادامه داد: « دولتهاي گذشته ، دولتهاي امنيتي بودند و امنيت را براي مردم برقرار ميكردند و هزينهاش را از مردم تحت عنوان عوارض و ماليات ميگرفتند و هر كس سرباز وسرنيزه بيشتري داشت وميتوانست امنيت مردم و خودش را حفظ كند مسلط بود واين دوره تا ابتداي انقلاب صنعتي ادامه داشت.»
نماينده مردم خواف و رشتخوار افزود : اما بعد از انقلاب صنعتي با توسعه صنعت، تقسيم كاراجتماعي شروع شد و هر يك ازنهادهاي مشغول خدمت جامعه به طور مستقل به ايفاي وظايف پرداختند و دولتهاي خدمتگزار آغاز فعاليت خود را شروع كردند .
مدير مسئول روزنامه همبستگي ادامه داد:« دولتهايي كه به امر آموزش، رفاه، امور زير بنايي و آنچه مورد نياز نظام اجتماعي بود و مردم اعتقاد داشتند ، كم كم همه چيز را قبضه كرده و در اختيار گرفتند و اين سيطره را آنها از بوروكراسي و ديوان سالاري دارند.»
وي افزود: در عقلانيت جديد كه حاصل آن مديريت ارائه خدمت به مردم است ، تحولات بسيار زيادي در جامعه شروع شد . بخش بوروكرات از بخش كشاورزي فاصله گرفت و به عنوان بخش خدمات درنظام اقتصادي توانست امور را به دست بگيرد، اما پيشگامان دولتها توانستند تعريفهاي صحيحي ازامور ارائه و دولتها را در قدرت به مرحلهاي برسانند كه در زير بخشهاي خود بخشهاي خصوصي را گسترش دهند و دولت را كوچك كنند.
عضو كمسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با تشريح بخشي از برنامه سوم اقتصادي گفت: در برنامه سوم توسعه اقتصادي اجتماعي، دولت به اين امر توجه كرده و ادغامها و تحليل برنامه ريزان سازمان مديريت و برنامه ريزي گواه اين است كه با اجراي اين برنامه، حجم دولت كوچك و با كارمندان كم است و مردم بايد آمادگي نسبي را داشته باشند تااموري كه ميتوانند انجام دهند از حيطه دولت خارج شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات