حجتالاسلام والمسلمين محسن رهامي: نميگذاريم كساني كه تا ديروز در انجمن حجتيه بودند ، براي فرزندان امام(ره) و انقلاب، خط و نشان بكشند
جلسه ي پرسش و پاسخ جبههي دوم خرداد، با حضور محسن رهامي، در ستاد انتخاباتي محمد خاتمي در اسلامشهر، برگزار شد.
به گزارش خبرنگارايسنا، رهامي، در اين جلسه، گفت: ما براي اهداف بزرگتر، يا بايد هزينههايي بپردازيم يا بايد ملت بيتفاوتي باشيم و هرچه به سرمان بزنند كاري نداشته باشيم. در دورهي گذشته، تمام تريبونها و احزاب، يك صدا از يك نفر حمايت ميكردند؛ ولي ما گفتيم كه فرد ديگري را قبول داريم و او را معرفي ميكنيم. مخالفان، ميگفتند كه اگر به او راي بدهيد، كافريد و به فردي كه همچون بني صدر است راي دادهايد.وقتي هم كه بيست ميليون نفر از وي حمايت كرند، دانشجويان را به خاطر حمايتهايي كه از اين فرد انجام ميدادند، مورد حملهي فيزيكي و ضرب و شتم قرار داند. البته آنان به اين دليل ميخواستند از دانشگاه انتقام بگيرند كه دانشجويان، يك قدم جلوتر بودند.
وي همچنين گفت: خاتمي، وقتي پست رياست جمهوري را تحويل گرفت كه دولت، 38 ميليارد دلار بدهكاري داشت؛ كشورهاي اروپايي و آمريكايي و كشورهاي منطقه، ما را تحريم كرده بودند و حتي كار به جايي رسيده بود كه مقامات ما تهديد به ترور شده بودند. ولي اين شخصيت آمد و اين راهها را باز كرد؛ سياستي در پيش گرفت كه دنيا از آن استقبال نمود. به عنوان نمونه، عربستان سعودي، زماني، حاضر به ملاقات با مقامات ما نبود؛ ولي در ديدار خاتمي از عربستان، شاهفهد، از بستر بيماري به استقبال وي رفت.
رهامي افزود: من در دورههاي پيشين، نمايندهي مجلس و معاون وزير و مسؤول پستهاي ديگري بودهام، ولي در دوره آقاي خاتمي و پس از حمايت از وي و دانشجويان، به زندان رفتم. در حالي كه اگر نسبت به قضايايي كه پيش آمد، با بيتفاوتي ميگذشتم، ممكن بود به زندان نروم و رد صلاحيت نشوم. ولي با اين حال، ما نميتوانيم بيتفاوت باشيم. ما از آموزههاي دين مبين اسلام، ياد گرفتهايم كه به سرنوشت سياسي خود،حساس باشيم. در انتخابات رياست جمهوري هم با تمام جرات، كانديدا معرفي ميكنيم و اصلا نميگوييم هيچ كانديدايي صلاحيت ندارند.
رهامي، ادامه داد: ما از خدا ميخواستيم كه آقايان هاشمي رفسنجاني و مصباح يزدي، كانديدا ميشدند و خود را به راي مردم ميگذاشتند.
اين استاد دانشگاه، در ادامه، افزود: مطالبات مردم، بايد توسط احزاب از دولت خواسته شود و فشارهاي سياسي، تنها بر روي دولت خاتمي و يارانش نباشد.
وي ادامه داد:هم اكنون، خود مرا به علت دفاع از يك روزنامهنگار، رد صلاحيت ميكنند و ميگويند به علت عدم التزام به اسلام رد صلاحيت شدهاي. ما نميدانيم آقاي جنتي، با توجه به كدام برداشت از اسلام، اين حكم را ميدهد؟
وكيل دانشجويان حادثه ديده در حادثهي كوي دانشگاه تهران، همچنين اظهار داشت: در ماجراي كوي دانشگاه، گفتيم آقاي قوه قضاييه، آناني كه چشم دانشجوي شاگرد اول كنكور را كور كردند، مجازات كن. در عوض، وقتي كه از حقوق بشر، در خواست كمك به ما شد، آن را رد كرديم و گفتيم ما اختلاف خود را در داخل نظام خودمان حل ميكنيم؛ زندانش را هم تحمل ميكنيم؛ ولي نميگذاريم كساني كه تا ديروز درانجمن حجتيه بودند و از نجف بيرون رانده شدند و حتي حضرت امام خميني(ره) را نيز قبول نداشتند، حالا بيايند براي فرزندان امام(ره) و انقلاب، خط و نشان بكشند و بخواهند اسلام و انقلاب را براي ما معني كنند. مگر ما مردهايم كه شما بگوييد اسلام هر آنچه كه ما بگوييم است. مگر مملكت، از آن پدر شماست كه هر چه دلتان ميخواهد انجام دهيد؟
رهامي، در پايان، با انتقاد از استراتژي جناح منتقد دولت و با اشاره به اينكه كانديدا معرفي نكردن، به معناي تحريم انتخابات است، از مردم اسلامشهر خواست به سيد محمد خاتمي، راي دهند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات