• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404012513000
  • خبرنگار : 71967

رسوایی جدید در دانشگاه کمبریج

رسوایی جدید در دانشگاه کمبریج

براساس نظرسنجی که چندی پیش از میان کارمندان دانشگاه کمبریج انجام شد، تنها یک چهارم آنها از نحوه برخورد افراد بخش خود با آزار و اذیت و قلدری رضایت داشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، کمبریج حدود یک سال پیش نظرسنجی در میان کارکنان خود انجام داد و حالا متهم است که نتایج تلخ این نظرسنجی را پنهان کرده است. در واکنش به این مساله، سخنگوی دانشگاه  اظهار داشت: ما نگرانی‌ها درباره قلدری را جدی می‌گیریم و هر کسی که چنین رفتاری را تجربه می‌کند، تشویق می‌کنیم تا آن را گزارش دهد. نتایج این نظرسنجی نشان داد که فقط ۲۷ درصد از کارکنان از تلاش‌ها برای رسیدگی به آزار و اذیت و قلدری راضی بودند.

در میان نتایج ارائه شده، برخی از بخش‌ها نتایج نگران‌کننده‌تری داشتند. در واحد سم‌شناسی شورای تحقیقات پزشکی، ۶۹ درصد از کارکنان از نحوه رسیدگی به این مساله ناراضی بودند. در بخش آسیب‌شناسی این رقم حدود ۶۱ درصد بود؛ در آزمایشگاه فیزیک ۵۸ درصد؛ این آمار در هر دو مؤسسه تحقیقات سرطان دانشگاه کمبریج و در بخش انکولوژی حدود ۵۰ درصد اعلام شد.

یک پژوهشگر سرطان که به تازگی این دانشگاه را ترک کرده و ادعا می‌کند که توسط یک استاد ارشد در یکی از بخش‌های تحقیقاتی کمبریج مورد آزار و اذیت و قلدری قرار گرفته، گفت: تحقیق تمام زندگی من بود. واقعا منتظر آمدن به این بخش برای تبادل ایده‌ها و الهام بخشیدن به دانشجویان بودم. اما آن اتفاق باعث شد ناامید شوم و ماه‌ها دلسردی داشتم.

او در ادامه گفت: این تجربه تلخ، زندگی شخصی من را خراب کرد. دوستان، همکاران و دانشجویان سابقم در آن برهه از من حمایت کردند؛ اما از سوی دانشگاه فقط توصیه‌های بیهوده مثل مراجعه به پزشک عمومی را دریافت کردم.

دکتر کریستوف پوتمپا، بنیانگذار استارتاپ بیوتک، چندی پیش از همکارش در افشای قلدری در یک موسسه تحقیقاتی حمایت کرد و این روزها برای بهتر شدن مدیریت این مساله توسط دانشگاه‌ها فعالیت می‌کند. او در این باره می‌گوید: متأسفانه، شکایات علیه اساتیدی که این کار را انجام می‌دهند، اغلب منجر به نادیده گرفتن قربانی می‌شود و این در حالی است که مرتکب همچنان به فعالیت خود بدون کمترین مشکلی ادامه می‌دهد.

البته باید اعلام کرد که  دانشگاه کمبریج در مواجهه با چالش‌های این چنینی تنها نیست. در سال ۲۰۲۰، یک نظرسنجی توسط Wellcome Trust(یکی از بزرگ‌ترین حامیان تحقیق در بریتانیا) انجام شد و طی آن بیش از ۴۰۰۰ پژوهشگر در ۲۰ دانشگاه مورد پرسش قرار گرفتند و مشخص شد نزدیک به دو سوم آنها شاهد آزار و اذیت و قلدری بوده‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha