علیرضا حبیبی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تشکیل تیم ایمنی راهها و جادهها مواصلاتی در حوزه ستاد هماهنگی خدمات سفر اظهار کرد: باتوجه به برگشت مسافران به استانهای مبدأ، تمهیداتی در راستای کاهش آسیبهای جادهای در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ۱۳ فروردین که روز طبیعت بود، سعی شد با کمکگیری از تشکلهای مردمی و دوستداران محیطزیست، فرهنگ برخورد مسئولانه با طبیعت در فضاهای عمومی اصفهان و شهرستانهای همجوار که پذیرای مردم استان و مسافران هستند، تقویت شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان بیان کرد: ۱۲ فروردین، یکی از پیکهای بزرگ نوروزی در حوزه اقامت و بازدید در ایام نوروز بود.
حبیبی گفت: بهصورت تجمیعی تا روز گذشته، چهارشنبه ۱۳ فروردین، دو میلیون و ۱۳۰ هزار اقامت رسمی در استان ثبت شده است، این تعداد اقامت شامل اقامتهای غیررسمی در خانههای استیجاری که آمار دقیقی از آنها وجود ندارد، نمیشود.
وی ادامه داد: بیش از هشت میلیون بازدید از جاذبههای تاریخی و گردشگری استان اصفهان تا روز گذشته صورت گرفته است؛ در این ایام، ۳۸۰ نوروزگاه و برنامههای آیینی برای پرکردن اوقات فراغت مسافران نوروزی برگزار شد، ۱۹۵ پایگاه اطلاعرسانی نوروزی و ۷۰ دستگاه سیاهچادری در مناطق مختلف استان بهویژه در ورودی روستاهای هدف گردشگری برپا شدند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان بیان کرد: بیشترین بازدیدها به ترتیب متعلق به باغفین کاشان، کاخ چهلستون و عالیقاپو بوده است؛ در حوزه پایگاههای ملی گردشگری استان اصفهان، پس از تخت جمشید شیراز، میدان نقش جهان و باغفین رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص دادهاند.
حبیبی افزود: تا روز گذشته بیش از ۳۵۰۰ نظارت بر تأسیسات گردشگری اصفهان انجام شد، تا از کیفیت خدماترسانی و رضایت گردشگران اطمینان حاصل شود، با وجود دریافت شکایاتی از نحوه خدماترسانی، تمامی آنها بهطور دقیق رسیدگی شد و تنها چهار تا پنج درصد از آنها به درستی گزارش نشده بودند و یا آن مجموعه طبق گزارش خطایی نداشته است؛ طبق بررسیهای انجام شده ۹۶ درصد از مسافران از خدمات استان رضایت کامل داشتهاند.
وی درباره مقایسه درصد سفرهای نوروزی سالجاری با سال گذشته گفت: در هفته اول تعطیلات نوروزی کاهش میزان گردشگر مشاهده شد، اما در پیک دوم تعطیلات کاهش عمدهای در تعداد مسافران دیده نشد و حتی یک درصد به نسبت سال گذشته نیز افزایش گردشگر داشتهایم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در ادامه با اشاره به اقامتگاههای استیجاری که در پلتفرمهایی همچون دیوار و شیپور ارائه میشوند، تأکید کرد: این اقامتگاهها هیچگونه تأییدیهای از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ندارند و نظارت بر این اقامتگاهها از سوی مراجع نظارتی همچون نظارت بر اماکن در حال انجام است، از شهروندان میخواهیم با احتیاط بیشتر به این اقامتگاهها ورود کنند.
حبیبی در خصوص بازگشایی زایندهرود و نحوه خدماترسانی به مسافران اظهار کرد: با توجه به تجربیات سال گذشته در صورت جاری شدن زایندهرود، تعداد بازدیدکنندگان و اقامت افزایش پیدا خواهد کرد، با توجه به شرایط آبی استان و درخواستهای صورتگرفته از سوی وزارت میراث فرهنگی، موضوع جاری شدن زایندهرود و آمادگی میزبانی از مسافران(بعد از ایام تعطیلات) باید توسط مسئولان ارشد استان تصمیمگیری شود.
انتهای پیام
نظرات