• سه‌شنبه / ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404011205334
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معاون استاندار خراسان جنوبی:

برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی نشانگر حفظ هویت و اصالت تاریخی است

برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی نشانگر حفظ هویت و اصالت تاریخی است

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی نشانگر حفظ هویت و اصالت تاریخی هر منطقه‌ای است.

حسین شرافتی راد امروز سه شنبه ۱۲ فروردین در حاشیه برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی شهرستان خوسف اظهار کرد: جشنواره بازی‌های بومی و محلی یکی از آئین‌ها و سنت‌های بسیار ارزشمندی است که از گذشتگان برای ما به یادگار مانده است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی شهرستان خوسف در بخش ماژان در جوار بقعه بی بی علیا، خاطرنشان کرد: برپایی این جشنواره که با استقبال بسیار زیاد گروه‌های مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان مواجه شد، شور و نشاط خاصی در شرکت کنندگان در این جشنواره و همچنین تماشاگران ایجاد کرد که نشانگر جاذبه بسیار خوبی است که برگزاری این گونه برنامه‌ها به خصوص در ایام تعطیلات عید فطر و نوروز در جامعه ایجاد می‌کند که این موضوعی بسیار مهم است.

شرافتی راد تاکید کرد: ایجاد نوروزگاه ها و برگزاری جشنواره‌های بازی‌های بومی و محلی نشانگر حفظ هویت و اصالت تاریخی هر منطقه است.

وی متذکر شد که برپایی این جشنواره‌ها نشان از فرهنگ دینی و اسلامی و تاریخی منطقه‌ای که در آن برگزار می‌شوند.

جشنواره بازی‌های بومی و محلی شهرستان خوسف در دو بخش بانوان در رشته‌های شطرنج و دارت و در بخش آقایان در رشته‌های چوب کشی، طناب کشی مهارتی، کله بازی و… و با حضور بسیار زیادی گروه‌های مختلف مردم برگزار شد.

همچنین در بقعه بی‌بی علیا  گمینج  برنامه نقاشی کودکان همراه با اهدای جوایزی برگزار شد.

در پایان این جشنواره که با اجرای موسیقی سنتی و …همراه بود به نفرات اول تا سوم هر رشته حکم قهرمانی و جوایز نقدی اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha