• جمعه / ۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404010803604
  • خبرنگار : 50136

/علی العهد یا قدس/

روز قدس به یک روز جهانی بدل شده است

روز قدس به یک روز جهانی بدل شده است

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: روز قدس نه روز عربی و نه روز اسلامی بلکه امروز به برکت طوفان الاقصی روزی جهانی شده است. 

حجت الاسلام محمدحسین بیاتی، ۸ فروردین در سخنرانی روز قدس افزود: رژیم صهیونیستی را کانون اغتشاش و نزاع در جهان اسلام دانست و افزود: امروز رژیم صهیونسیتی تمام تلاش خود را برای اختلاف افکنی و جنگ بکار می گیرد اما حتی از مقابله با یمن نیز ناتوان است.

وی با بیان اینکه یکی از برکات طوفان‌الاقصی این بود که ماهیت اصلی اسرائیل را آشکار کرد، ادامه داد: طوفان‌ الاقصی باعث شد که مردم کشورهای اسلامی که تحت تأثیر دولت‌های خود نسبت به فلسطین بی‌تفاوت بودند متوجه این مهم شوند و همچنین سبب شد که آگاهی جهانیان نسبت به این مسئله و این غده سرطانی، افزایش یابد.

بیاتی یادآور شد: پس از انقلاب اسلامی ایران اسرائیل روزبه‌روز ضعیف‌تر و کوچک‌تر شده اما امروز رژیم صهیونیستی در ضعف و اوج ذلت خود قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha