• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404010703121
  • خبرنگار : 50225

روند افزایشی دما و رطوبت در خوزستان

روند افزایشی دما و رطوبت در خوزستان
پل سفید اهواز

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از روند افزایشی دما و افزایش رطوبت در استان خبر داد.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، تا اواسط هفته آینده جو نسبتا پایداری روی استان خوزستان حاکم و پدیده غالب در استان مه رقیق و یا غبار صبحگاهی خواهد بود.

وی افزود: در این روزها روند افزایش دما در سطح استان خوزستان وجود دارد. همچنین تا اوایل هفته آینده، جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی خواهد شد.  

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته هویزه با ۳۰.۱ و ایذه با ۴.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۸.۸ و ۱۲.۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha