• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404010702978
  • خبرنگار : 30105

استاندار عنوان کرد

عزم دولت برای کاهش اثرات خشکسالی در منطقه سیستان

عزم دولت برای کاهش اثرات خشکسالی در منطقه سیستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان امروز در سفر به منطقه سیستان و در گفت‌وگو با رسانه‌ها، بر اهمیت احیای ظرفیت های متنوع استان برای تحقق شعار سال تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری روی داشته‌های ارزشمند استان، به جهش در تولید منجر خواهد شد، نقشه راه خدمتگزاری به مردم با سرمایه گذاری روی ظرفیت‌ها، تدوین شده است.

منصور بیجار قابلیت های ویژه سیستان و بلوچستان را در تقویت کسب و کارهای متنوع استان راهگشا دانست و گفت: نمایشگاه‌های صنایع دستی برپا شده در ایستگاه‌های نوروزی منطقه سیستان، بخشی از ظرفیت این خطه برای توسعه پایدار به شمار می‌روند که برای انعکاس و تبدیل آن به صنعتی فاخر و درآمد زا، در تلاش هستیم.

وی با اشاره به اینکه ایجاد درآمد پایدار و راه‌یابی محصولات کسب و کارهای بومی به بازارهای استانی، ملی و بین‌المللی از اهداف مهم دولت در استان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای تسهیل در رونق کسب و کارهایی نظیر  گلخانه‌ها و تقویت صنایع دستی، دامداری و دیگر کسب و کارهای رایج منطقه در حال انجام است.

استاندار در ادامه به تشریح اهداف خود در سفر به سیستان پرداخت و گفت: بازدید از عملکرد ستاد خدمات سفر شهرستان‌های منطقه سیستان، ارزیابی آخرین وضعیت اجرای طرح‌های اضطراری آب‌رسانی و شرکت در جلسه ستاد خدمات سفر استان که در شهرستان زابل برگزار می‌شود، از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر یک‌روزه به شمار می‌رود.

استاندار سیستان و بلوچستان، همچنین از خط انتقال آب چاه نیمه دو به یک بازدید کرد.

بیجار در این بازدید بر اهمیت تأمین منابع آبی در منطقه سیستان تأکید کرد و گفت: عزم ملی در دولت برای کاهش اثرات خشکسالی در این منطقه شکل گرفته است و پایداری وضعیت آب یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های استان و کشور به شمار می‌رود.

استاندار افزود: برای تأمین منابع آبی در حوزه شمال استان و کاهش دغدغه مردم استان در این حوزه، علاوه بر پیگیری حقابه کشور از رودخانه هیرمند، چندین طرح آبرسانی در حال اجراست. این طرح‌ها شامل آبرسانی از دشت تهلاب به زاهدان و میرجاوه، آبرسانی از منطقه بندان به زابل و همچنین آبرسانی از منطقه دشتک (حرمک، هامون هیرمند و شیله) به زاهدان و حوزه سیستان می‌باشد."

بیجار با ابراز خرسندی از استقبال گردشگران از چاه نیمه، گفت: منظره جذاب این رودخانه مصنوعی فرصتی مناسب برای گذراندن اوقات فراغت گردشگران فراهم ساخته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha