• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404010702965
  • خبرنگار : 50037

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خبرداد

برپایی ۲۵ نوروزگاه با ۲۰۰ برنامه در همدان

برپایی ۲۵ نوروزگاه با ۲۰۰ برنامه در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان از برپایی ۲۵ نوروزگاه با ۲۰۰ برنامه در همدان خبر داد و گفت: هدف از برگزاری نوروزگاه احیای آیین‌های سنتی و معرفی آنها به گردشگران نوروزی و مردم منطقه است.

 محسن معصوم علیزاده، پنجشنبه ۷فروردین‌ در ستاد خدمات سفر استان همدان، اظهار کرد: هدف از برگزاری نوروزگاه احیای آیین‌های سنتی و معرفی آنها به گردشگران نوروزی و مردم منطقه است.

وی با بیان اینکه نوروزگاه بر اساس برنامه ملی و سراسری برای احیای آداب و سنن و رسوم نوروزی در استان هم برگزار شد، ادامه داد: آداب و سنتی که در گذشته در بطن جامعه قرار داشت و برخی از این مراسمات فراموش شده بود، هدف اصلی ما احیای این سنت‌ها و انتقال به نسل آینده بود ضمن اینکه آداب و رسوم نوروزی به عنوان یک جاذبه گردشگری شناخته می‌شود و می‌تواند در جذب گردشگر نقش بسزایی داشته باشد.

معصوم علیزاده بیان کرد: برنامه‌های نوروزگاه در استان همدان در ۲۵ نقطه از استان شروع شده و تا پایان  نوروز بیش از ۲۰۰ برنامه متنوع نوروزگاهی در این نوروزگاه‌ها اجرا خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در ادامه  گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت بهبود خدمات‌رسانی به گردشگران ۱۱۹ سرویس بهداشتی در همدان ساماندهی و نظارت جدی بر سرویس‌های بهداشتی همدان در حال انجام است.

معصوم علیزاده گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ما در استان همدان، ارائه خدمات بهینه به‌ویژه خدمات بهداشتی بوده که  با هماهنگی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور، کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان با عنوان کمیته نمازخانه و سرویس‌های بهداشتی فعالیت خود را از ابتدای تعطیلات نوروزی در پهنه استان آغاز کرده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان افزود: با توجه به تأکیدات مقام عالی وزارت درباره ارائه خدمات بهینه بهداشتی به گردشگران، تمامی مدیران اداره‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سطح استان به‌عنوان دبیران ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان‌های خود، با هماهنگی فرمانداران، بخشداران، شهرداران و دهیاران شهرستان خود نسبت به بازبینی نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی، مسیرهای گردشگری اهتمام کرده و از یک‌سو با هماهنگی تمامی نهادهای ذی‌ربط، نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی موجود مورد بازبینی کامل قرار گرفت و تا پیش از نوروز ۱۴۰۴ تمامی آن‌ها بهینه‌سازی و نسبت به نصب علائم راهنمایی در ورودی این مراکز خدمات‌رسانی اقدام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha