• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404010602653
  • منبع : نمایندگی اردبیل

کالاهای اساسی مورد نیاز مردم با قیمت مصوب توزیع می‌شود

کالاهای اساسی مورد نیاز مردم با قیمت مصوب توزیع می‌شود

ایسنا/اردبیل سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: با توجه به عید نوروز و نزدیکی به عید فطر و روز طبیعت، همه کالاهای اساسی از جمله گوشت سفید، گوشت قرمز و برنج و روغن با قیمت مصوب در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت و با هرگونه گران‌فروشی و احتکار برخورد می‌شود.

بهروز خلیلی ۶ فروردین در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار و شورای آرد و نان استان اردبیل با تأکید بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی و نظارت بر قیمت‌ها اظهار کرد: برای تنظیم بازار، عرضه مرغ و گوشت منجمد در این ایام صورت خواهد گرفت و هیچ‌گونه کمبودی در اقلام اساسی استان اردبیل وجود ندارد.

وی با اشاره به قیمت عرضه این اقلام افزود: مرغ منجمد با قیمت هر کیلو ۶۵هزار تومان و گوشت منجمد گوساله هم هر کیلو ۳۶۰‌هزار تومان برای تنظیم بازار توزیع خواهد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل بیان کرد: آرد مازاد بر سهمیه در اختیار شهرستان‌ها قرار گرفته است و باید فرمانداران و دستگاه‌های ذی‌ربط در طول تعطیلات نوروزی نظارت کاملی بر کیفیت و کمیت نان و قیمت‌ها داشته باشند.

خلیلی افزایش نامتعارف قیمت مرغ در بازار را غیرقابل قبول دانست و با بیان اینکه نهاده‌ها به میزان کافی ذخیره‌سازی شده و موجود است، تصریح کرد: باید تولیدکنندگان و مدیران مربوط در این زمینه به تفاهم و هم‌افزایی برسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha