• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404010602390
  • خبرنگار : 50534

رئیس سازمان آتش‌نشانی زنجان:

منطقه بازار و سبزه‌میدان در مرکز شهر زنجان دغدغه اصلی آتش‌نشانی است

منطقه بازار و سبزه‌میدان در مرکز شهر زنجان دغدغه اصلی آتش‌نشانی است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: ایستگاه‌ها براساس آمایش شهری احداث شده است و ایستگاه ۹ جنب مسجد خانم، امسال احداث خواهد شد. 

مجید امیرفضلی  در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فعالیت ۸ ایستگاه و ۱۳۵ آتش‌نشان در ایام نوروز و همچنین اهمیت منطقه بازار و سبزه‌میدان در مرکز شهر زنجان به عنوان دغدغه آتش‌نشانی در راستای احداث ایستگاه شماره ۹، اظهار کرد: سالی که گذشت توانستیم برنامه‌ای برای ایمنی بازار بنویسیم و در همین راستا مانورهای مختلفی را انجام دادیم. 

وی با اشاره به اینکه تجهیزات آتش‌نشانی، ماشین‌های کم‌عرض و موتورهای چهارچرخ مختص به مکان‌هایی اعم چون بازار زنجان هستند، اظهار کرد: سال گذشته حریق‌هایی که در بازار رخ داد در کمتر از ۴ دقیقه عملیات انجام و خاموش شد. 

امیرفضلی با اشاره به اینکه شهر زنجان به ۲۸۱ آتش‌نشان نیاز دارد که اکنون یک سوم این نیروها فعالیت می‌کنند، افزود: اتفاق خوبی که در ادوار گذشته رخ  داد جذب ۱۳۰ نیرو از طریق آزمون استخدامی بود و امیدواریم بعد از بحث‌های آموزشی به آتش‌نشانی ملحق شوند تا اولین استان و شهری باشیم که کمبود نیرو نداریم. 

او با اشاره به اهمیت وجود ایستگاه‌های آتش‌نشانی در محدوده مساکن نهضت ملی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در بخش دیگر سخنان خود گفت: نیروهای آتش‌نشانی زنجان با استقرار در مسیر راهپیمایی روز قدس، تأمین ایمنی راهپیمایان را به عهده خواهند داشت.

امیرفضلی اضافه کرد: امسال نیز همچون سنوات گذشته، آتش‌نشانان خدوم شهر زنجان در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در آماده‌باش هستند.

وی افزود: طبق هماهنگی به عمل آمده ۲۰ آتش‌نشان در مسیر راهپیمایی و ۲ خودروی نیمه‌سنگین، ۴ موتور چهارچرخ به صورت سواره و پیاده آماده‌باش خواهند بود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با بیان اینکه تدابیر لازم برای تأمین ایمنی شهر و شهروندان راهپیمایی روز قدس پیش‌بینی شده است، اضافه کرد: علاوه بر آماده‌باش کامل آتش‌نشانان و استقرار خودروهای اطفاء حریق و امداد و نجات، موتورسیکلت‌های مجهز به تجهیزات اطفاء حریق با گشت‌زنی در مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس تأمین‌ ایمنی این مراسم را عهده‌دار خواهند بود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha