• سه‌شنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404010501882
  • خبرنگار : 71588

عربستان تشکیل آژانس کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه را محکوم کرد

عربستان تشکیل آژانس کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه را محکوم کرد

عربستان اقدام مسئولان رژیم صهیونیستی در ایجاد آژانس کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که این کشور اقدام مسئولان رژیم اشغالگر اسرائیل در ایجاد آژانسی با هدف کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه را محکوم می‌کند.

بر اساس گزارش ارم نیوز، وزارت خارجه عربستان همچنین تصویب جداسازی ۱۳ محله غیرقانونی صهیونیست نشین در کرانه باختری جهت به رسمیت شناختن آنها را محکوم کرد. 

وزارت خارجه عربستان بر مخالفت قاطع خود با نقض‌های مداوم قانون بین‌المللی و قانون انسانی بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی تاکید کرد. 

وزارت خارجه عربستان عنوان داشت که تحقق صلح دائم و عادلانه، بدون دستیابی مردم فلسطین به حقوق قانونی‌شان بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی و تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی امکان‌پذیر نیست. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha