• سه‌شنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404010501789
  • خبرنگار : 71299

اسکان بیش از ۵ هزار گردشگر نوروزی در مدارس ایلام

اسکان بیش از ۵ هزار گردشگر نوروزی در مدارس ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: تا امروز ۵ فروردین، بیش از ۵ هزار نفر مسافر نوروزی در واحدهای اقامتی آموزش و پرورش استان اسکان یافته‌اند.

علی درویشی در این خصوص به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: این تعداد مسافر نوروزی در قالب ۸ هزار و ۵۰۰ نفر روز در ۲۲۵ مدرسه و ۹۰۰ کلاس درس در سطح استان اسکان پیدا کرده‌اند.

وی افزود: دره‌شهر، ایلام و بدره به ترتیب بیشترین میزان استقبال نوروزی را از میان شهرستان های استان به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام خاطرنشان کرد: نوبت‌دهی به مهمانان نوروزی برای اسکان در مدارس استان از طریق سامانه my.medu.ir انجام می‌پذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha