• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404010401515
  • خبرنگار : 71145

اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای اروپایی

اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای اروپایی

وزیر خارجه رژیم صهیونیستسی در کنفرانس خبری با «کالا کالاس»، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجه در اظهاراتی ضد ایرانی گفت: باید با ایران، حزب‌الله و حماس مقابله کنیم.

به گزارش ایسنا، «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم اشغالگر اظهار کرد: اگر حماس سلاح‌های خود را رها و گروگان‌ها را آزاد کند، فردا جنگ متوقف می‌شود.

وی درباره ممانعت این رژیم در ارسال کمک‌ها به غزه مدعی شد: اگر حماس از این کمک‌ها بهره مند شود، ما موظف نیستیم به غزه کمک کنیم.

وزیر امور خارجه رژیم اشغالگر با کایا کالاس دیدار و در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در پاسخ به سوالی درباره نفوذ ترکیه در سوریه گفت: نمی‌خواهیم در سوریه یا هیچ جای دیگر با ترکیه مقابل هم قرار بگیریم.

وی افزود: اتحادیه اروپا شریک تجاری اصلی اسرائیل است، ارزش‌ها، علایق و تاریخ مشترکی داریم که برخی از آنها دردناک است، گاهی نیز دچار اختلاف نظر می‌شویم.

ساعر تاکید کرد: اسرائیل یک دارایی استراتژیک برای اتحادیه اروپا است؛ مبارزه و جنگ ما با ایران، حوثی‌ها، حماس و حزب‌الله برای تمدن غربی است.

وی درباره پیشنهاد آتش‌بس «استیو ویتکاف» نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور غرب آسیا گفت: ما پیشنهاد را پذیرفته‌ایم اما حماس آن را رد کرد؛ آزادی اسرای اسرائیلی، خلع سلاح غزه و خروج عناصر مسلح حماس و جهاد اسلامی از غزه، جنگ را پایان می‌دهد.

ساعر درباره اینکه آیا اسرائیل با آمریکا درباره امکان اشغال کامل غزه و برقراری کنترل نظامی مذاکره کرده است، گفت: هنوز دولت در این خصوص تصمیم‌گیری نکرده است.

به گزارش الجزیره، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز گفت: من خشونت حماس را محکوم می‌کنم. از سرگیری گفت‌وگو تنها راه پایان دادن به رنج غزه است. ما هیچ نقشی برای حماس در اداره نوار غزه در آینده نمی بینیم.

این نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجه تاکید کرد: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد. ما به کار بیشتری در مورد آینده نوار غزه نیاز داریم.

این مقام اتحادیه اروپا در اظهاراتی بی‌اساس و مداخله‌جویانه گفت: نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد. 

او همچنین در عین حمایت از رژیم صهیونیستی گفت: من نگرانی خود را در مورد آنچه در کرانه باختری رخ می‌دهد ابراز می‌کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha