دکتر علی نجفیفر در این خصوص به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: این تحقیق با عنوان «کاهش تلفات ناشی از آسیت در جوجههای گوشتی با استفاده از عصاره برگ زیتون» در این مرکز انجام شده است و طی آن مسئله بروز بیماری متابولیکی آسیت به دلیل افزایش فشار خون ریوی بررسی شده است.
وی خاطرنشان کرد: کاهش فشار خون ریوی با استفاده از عصاره برگ زیتون و در نتیجه کاهش تلفات ناشی از آسیت بهعنوان راهکار این پژوهش ارائه شده است که کمک زیادی به مرغداران گوشتی خواهد بود.
آسیت یا سندرم فشار خون شریانی ریوی در جوجه های گوشتی، به عدم تعادل بین برونده قلبی و ظرفیت تشریحی عروق ریوی برای تطبیق با نرخهای روزافزون جریان خون و افزایش درجه انقباض که حفظ آن توسط شریانهای ریوی است، اطلاق میشود.
انتهای پیام
نظرات