• جمعه / ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404010100254
  • خبرنگار : 50553

امام جمعه قزوین:

تحقق شعار سال نیازمند حذف بروکراسی پیچیده بانکی است

تحقق شعار سال نیازمند حذف بروکراسی پیچیده بانکی است

ایسنا/قزوین امام جمعه قزوین گفت: برای تحقق شعار سال باید بروکراسی پیچیده بانکی حذف و مشوق‌های مالیاتی در نظر گرفته شود. همچنین معافیت‌های مالیاتی وضع شود و نسبت به سوداگری‌های غیرمولد، مالیات‌های سنگین قرار داده شود.

آیت‌الله حسین مظفری امروز جمعه اول فروردین در خطبه‌های نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی(ص) برگزار ‌شد، ضمن تسلیت ایام عزای امیرالمومنین(ع) و گرامی‌داشت سال نو اظهار کرد: نوروز آغاز فصل بهار و بیدار شدن طبیعت از خواب زمستانی است و لازم است این  آغاز الهام بخش جان ما برای بیدار شدن از غفلت باشد.

وی افزود: خداوند در حال و روز هیچ ملتی تغییری ایجاد نمی‌کند مگر اینکه خود آن‌ها پیشاپیش اقدام و زمینه تغییر را در جامعه خودشان ایجاد کنند که در این صورت خداوند آنها را یاری خواهد کرد.

مظفری بیان کرد: باید از خواب غفلت بیدار شویم، به تعبیر اهل معرفت بیداری اولین گام برای حرکت به سمت خداوند متعال است این بیداری انسان را متوجه این معنا می‌کند که او مسافر است و دنیا جای ماندن نیست و همه ما مسافرانی به سمت خداوند متعال هستیم.

وی تصریح کرد: انسان مسیر طولانی از خود تا خدا را بدون راهنمای راهنمایان الهی نمی‌تواند طی کند فلذا باید به راهنمایی‌های حجج الهی گوش دهد و راه را که همان تقواست، بپیماید.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: ما سال گذشته شخصیت‌های ارزشمندی از مسئولان کشور خودمان و شخصیت‌هایی از جبهه مقاومت را از دست دادیم، همچون شهید رئیسی، وزیر امور خارجه، حسن نصرالله، صفی الدین، اسماعیل هنیه و دیگر شهدای جبهه مقاومت که از دست دادن چنین شخصیت‌های مهمی برای هر ملتی خسارت است اما به تعبیر رهبر حکیم انقلاب اگر هر ملتی دو عامل آرمان و تلاش را داشته باشد از حرکت باز نمی‌ماند که خوشبختانه ملت ایران این دو عامل را دارا هستند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای رسیدن به آرمان نهایی شعاری هر ساله توسط مقام معظم رهبری انتخاب می‌شود تا گام به گام ما را به هدف عالی نزدیکتر کند.

امام جمعه قزوین با اشاره به اینکه جدی گرفتن پویش نه به تصادف از مصادیق تقواست، اظهار کرد: آمار تلفات کشور ما در رتبه هشتم جهانی و ۲۵ برابر کشوری چون ژاپن است، این آمار نشان می‌دهد تصادفات در کشور ما یک بحران اجتماعی است و همه ما باید در این زمینه به صورت جدی اقدام کنیم.

وی در آستانه شب بیست‌ویکم رمضان خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) می‌فرمایند در شب نوزدهم تقدیرات رقم می‌خورد، در شب بیست‌ویکم تثبیت و بیست‌وسوم امضا می‌شود و قابل تغییر نیست بنابراین این شب‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

شعار سال برای توجه بیشتر مسئولان برای مهار جنگ ترکیبی است

به گزارش ایسنا، مظفری تصریح کرد: عمل به شعار سال ضروری است چراکه همه ما مورد بازخواست و پرسش قرار خواهیم گرفت که چه کردید؟ آیا تلاش کردید که به حرف رهبر خود عمل کنید؟

وی گفت: سال‌های متعددی است که درگیر جنگ ترکیبی و اقتصادی با دشمنان در رأس آمریکای جنایتکار هستیم و انتخاب شعارهای اقتصادی برای این سال‌ها در راستای توجه بیشتر مسئولان برای انجام وظیفه است.

امام جمعه قزوین ادامه داد: تحریم‌های حداکثری علیه ملت ایران و جنگ روانی برای ارزش پول ملی ما وجود دارد که نشان می‌دهد جنگ اقتصادی در جریان است‌.

وی افزود: در تقابل با این جنگ اقتصادی است که مقام معظم رهبری اولویت را سرمایه‌گذاری در تولید بیان می‌کنند.

مظفری بیان کرد: تا مردم پای تولید نیایند دولت نمی‌تواند کاری از پیش ببرد؛ اگر کمک‌های خرد و کلان نبود دولت از پس دفاع مقدس بر نمی‌آمد، باور کنید الان هم در جنگ اقتصادی هستیم و اکنون هم باید کمک کنیم. 

وی ادامه داد: بانک‌ها اگر درست عمل کنند و سرمایه‌ها را جمع کنند در مسیر تولید به کار بیندازند به طور قطع همدلی که در دفاع مقدس داشتیم امروزه هم رقم خواهد خورد.

امام جمعه قزوین گفت: همانگونه که در جنگ نظامی توسط فرماندهانی چون شهید حسن باقری راهبرد خودمان را از راهبرد نظامی و کلاسیک رایج تغییر دادیم در این جنگ هم باید راهبرد خودمان از اقتصاد لیبرال‌ به اقتصاد مقاومتی تغییر دهیم و از اقتصاد غربی به سمت اقتصاد اسلامی برویم تا بتوانیم در جنگ تمام عیار اقتصادی پیروز شویم.

وی تصریح کرد: ایجاد بسترهای قانونی و حقوقی مناسب، تکمیل قوانین حمایتی، ثبات بخشی به قوانین اقتصادی، تسهیل فرایند صدور مجوز، اصلاح نظام بانکی و مالی و کاهش نرخ بانکی از مواردی است که باید از سوی مجلس صورت گیرد چراکه با این وضعیت بانک‌ها و نرخ‌های اعلام شده تولید کننده نه تنها سود نمی‌برد بلکه بدهکار هم می‌شود.

مظفری تصریح کرد: منابع مالی بانک‌ها باید سمت طرح‌های تولیدی پیش برود، باید از تجارب کشورهایی چون چین، مالزی، ژاپن و سنگاپور استفاده کنیم. 

امام جمعه قزوین با اشاره به اینکه امنیت سرمایه‌گذاری در تولید باید افزایش پیدا کند، بیان کرد: مسئله تولید باید فرهنگ سازی شود و همه و همه باید اهمیت تولید در کشور را برجسته کنند.

وی در خصوص حمله آمریکا به یمن، گفت: رژیم صهیونیستی علی رغم پیمانی که برای خاتمه جنگ با مردم غزه بست اما مسیر ورود کمک بشردوستانه به غزه را قطع کرد؛ نتانیاهو مجدد جنگ را شروع کرد که یمنی‌های مجاهد در حمایت از مردم غزه مجدد به میدان آمدند تا سرزمین اشغالی را ناامن و منابع دریایی صهیونیسم را در خطر قرار دهند که آمریکا به عنوان وکیل مدافع به میدان آمد و برخی از شهرهای یمن را مورد حمله قرار داد با این تحلیل که یمنی‌ها عقب می‌کشند اما غافل از اینکه یمنی‌ها هفت سال زیر بمباران آمریکایی‌ها بودند و عقب نکشیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha