• جمعه / ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010100082
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل آموزش و پرورش استان اعلام کرد

اسکان بیش از ۱۴۰ هزار نفر روز در مدارس فارس تاکنون

اسکان بیش از ۱۴۰ هزار نفر روز در مدارس فارس تاکنون

ایسنا/فارس رئیس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: از زمان آغاز به کار ستادهای اسکان و پذیرش فرهنگیان در استان فارس تاکنون بیش از۱۴۰ هزار و ۶۰۰ نفر روز مهمان نوروزی در مدارس استان اسکان داده شده‌اند.

فرشید قاسمی امروز، اول فروردین در حاشیه بازدید از ستاد اسکان ناحیه دو شیراز گفت: از زمان آغاز به کار ستادهای پذیرش و اسکان فرهنگیان استان تا صبح روز جمعه، اول فروردین ۱۴۰۴، ۵۰ هزار و ۲۴۲ نفر در قالب ۱۴ هزار و ۳۵۵ خانواده و در مجموع ۱۴۰ هزار و ۶۷۸ نفرروز در مدارس استان اسکان داده شدند.

وی تصریح کرد: در سطح فارس ۶۷ پایگاه پذیرش مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فعال خواهد شد که شش پایگاه آن در شهر شیراز و ۶۱ پایگاه در سراسر استان، کار پذیرش مسافران و راهنمایی آن‌ها به سمت مکان‌های اسکان رابرعهده خواهند داشت.

رئیس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: مدارس و کلاس‌های درس محل اسکان برای میزبانی از مهمانان نوروزی به امکانات رفاهی مانند فرش، پتو، وعمدتا یخچال و تلوزیون تجهیز شده‌اند و تقریبا همه مدارس مشمول طرح اسکان از حمام و آشپزخانه برخوردار هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، قاسمی اظهار کرد: در این زمینه تعداد پنج هزار دستگاه یخچال، ۱۹ هزار تخته فرش و۹۰۰  دستگاه اجاق گاز و۷۰۰ دستگاه  تلویزیون در مدارس قرار داده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha