• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403122819499
  • خبرنگار : 50616

در شانزدهمین همایش استانی کتابت وحی آمل  انجام شد

کتابت قرآن کریم به قلم ۱۱۰ خوشنویس ممتاز مازندرانی

کتابت قرآن کریم به قلم ۱۱۰ خوشنویس ممتاز مازندرانی

ایسنا/مازندران خوشنویسان ممتاز و فوق ممتاز مازندرانی در شانزدهمین همایش استانی کتابت وحی در آمل، کلام الهی را تحریر کردند.

این همایش که شامگاه ۲۷ اسفند در مجتمع فرهنگی وهنری ولی‌عصر(عج) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل برگزار شد، حدود ۱۱۰ خوشنویس مازندرانی پس از افطار تا قبل از سحر سوره‌های مبارک قرآن کریم و جزء سی‌ام را با خطوط نستعلیق و شکسته کتاب کردند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل گفت: شانزدهمین همایش استانی کتابت وحی، یادمان هنرمند فقید حسین نعیمی و بزرگداشت هنرمندان خوشنویس، با حمایت و پشتیبانی شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل، اداره اوقاف و امور خیریه آمل و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران، انجمن خوشنویسان ایران شعبه آمل و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل برگزار شد.

رضا کسب‌ور افزود: دراین همایش همچنین خوشنویسی زنده توسط خوشنویسان برتر استان اجرا شد.

وی اضافه کرد: در حاشیه این همایش نیز نمایشگاه خوشنویسی و هنرهای وابسته نیز برپا شد که مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران هم از نزدیک بازدید کرد.

کتابت قرآن کریم به قلم ۱۱۰ خوشنویس ممتاز مازندرانی

رونمایی از کتابت غبار فرمان مبارک امام علی (ع) به مالک اشتر

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل، همچنین به رونمایی از آثار کتابت شده توسط سه خوشنویس ممتازمازندرانی در شانزدهمین همایش استانی کتابت وحی در این شهرستان اشاره کرد وادامه داد: کتابت «لیلی و مجنون» توسط هنرمند خوشنویس «حسین مشمولی»، کتابت «غُبار فرمان مبارک امام علی (ع) به مالک اشتر» توسط هنرمند خوشنویس «رضا مرعشی» و  کتابت «نوروز نامه عطار» توسط هنرمند خوشنویس رضا مومنی با حضور مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران رونمایی شد.

کسب‌ور، با بیان اینکه خوشنویسی یکی از هنرهای ارزنده‌ای است که از گذشته تاکنون علاقه‌مندان زیادی را به سمت خود سوق داده است، یادآورشد: در سال‌های گذشته علاوه بر کتابت آیات مختلف قرآن کریم، چندین آثار کتابت شده از سوی خوشنویسان ممتازمازندرانی دراین همایش رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha