• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403122819469
  • خبرنگار : 50105

طلا در بالای ۳۰۰۰ دلار جا خوش کرد

طلا در بالای ۳۰۰۰ دلار جا خوش کرد

قیمت طلا در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی، با توجه به انتظار سرمایه‌گذاران برای تصمیم فدرال رزرو آمریکا و ارزیابی چشم‌انداز اقتصادی این کشور در بحبوحه تعرفه‌ها و مشکلات تجاری، در نزدیکی بالاترین رکورد خود در هفته گذشته و بالای مرز ۳۰۰۰ دلار ثابت ماند.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در ۳۰۰۲ دلار و ۲۸ سنت ثابت بود. این فلز ارزشمند، روز جمعه، به رکورد ۳۰۰۴ دلار و ۸۶ سنت صعود کرده بود. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۳۰۱۲ دلار رسید.

پیش‌بینی‌های اقتصادی جدید مقامات فدرال رزرو در هفته جاری، ملموس‌ترین شواهدی را ارائه خواهد کرد که نشان می‌دهد مقامات بانک‌ مرکزی آمریکا، چگونه به تأثیر احتمالی سیاست‌های دولت ترامپ که چشم‌انداز اقتصادی را تیره کرده است، نگاه می‌کنند.

طبق گزارش رویترز، پیش‌بینی‌کنندگان برجسته، با در نظر گرفتن تاثیر تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در بازارهای جهانی، انتظارات خود را برای رشد در سال جاری کاهش دادند، خطر رکود اقتصادی را افزایش دادند و تورم بالاتری را پیش‌بینی کردند.

انتظار می رود فدرال رزرو در پایان نشست سیاستی دو روزه در روز چهارشنبه، نرخ بهره معیار خود را در محدوده ۴.۲۵ تا ۴.۵ درصد ثابت نگه دارد. در همین حال، ترامپ گفت که صبح سه شنبه با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه درباره پایان دادن به جنگ در اوکراین صحبت خواهد کرد.

طلای بدون بازده به عنوان پوششی در برابر ریسک‌های سیاسی و تورم در نظر گرفته می‌شود و در محیطی با نرخ بهره پایین رشد می‌کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۳ دلار و ۸۶ سنت رسید، هر اونس پلاتین با ۰.۴ درصد افزایش، به ۱۰۰۴ دلار و ۲۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۹۶۹ دلار و ۷۷ سنت رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha