• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403122719034
  • خبرنگار : 71402

پیشروی روسیه در زاپوریژیا

پیشروی روسیه در زاپوریژیا

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، نیروهای روسیه کنترل شهرک «استپوو» در منطقه زاپوریژیا را به دست گرفتند.

به گزارش ایسنا، در ادامه پیشروی‌های روسیه در جنگ اوکراین، وزارت دفاع فدراسیون روسیه از تازه‌ترین دستاوردهایش خبر داد.

وزارت دفاع روسیه امروز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای روس کنترل شهرک «استپوو» در منطقه زاپوریژیا را به دست گرفته‌اند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «در نتیجه اقدامات فعال و قاطع، واحدهای گروه نیروهای دنیپر روستای استپوو در منطقه زاپوریژیا را آزاد کردند. همچنین بیش از ۶۵ پرسنل نظامی، پنج خودرو و یک ایستگاه جنگ الکترونیکی منهدم شدند.»

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که گروه نیروهای «تسنتر» (مرکز) روسیه بیش از ۴۹۵ پرسنل نظامی اوکراینی را در ۲۴ ساعت گذشته نابود کرده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «دشمن بیش از ۴۹۵ سرباز، چهار خودروی زرهی رزمی از جمله یک خودروی جنگی پیاده نظام برادلی ساخت آمریکا، ۱۰ خودرو، سه قبضه توپ و دو ایستگاه جنگ الکترونیک را از دست داد.»

این وزارتخانه گفت که گروه زاپاد (غرب) روسیه بیش از ۲۲۵ پرسنل نظامی اوکراینی را نابود کرده است، در حالی که گروه یوگ (جنوب) بیش از ۱۹۰ سرباز اوکراینی را از پای درآورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha