• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403122617893
  • خبرنگار : 50549

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران استان خبرداد

پیش‌بینی اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های مشهد در نوروز ۱۴۰۴

پیش‌بینی اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های مشهد در نوروز ۱۴۰۴

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی با اشاره به اعمال تخفیف‌های مراکز اقامتی گفت: با ادامه  روند تخفیف‌ها و پیگیری‌ها، پیش‌بینی می‌شود ضریب اشغال هتل‌های مشهد در ایام عید نوروز به ۹۰ درصد برسد.

محمود مادرشاهیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به تخفیف ویژه ماه مبارک رمضان در راستای نیت ۱۰ روزه، اشغال هتل‌های ما در حال حاضر به ۵۰ درصد رسیده است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با ادامه این روند تخفیف‌ها و پیگیری‌ها در ایام عید نوروز به اشغال ۹۰ درصدی برسیم. البته امیدواریم با تلاش و خدماتی که ارائه می‌دهیم و با توجه به عدم افزایش قیمت‌ها در سال ۱۴۰۴ و تخفیف ویژه‌ای که ارائه شده است، بتوانیم زائرین بیشتری جذب کنیم.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی در خصوص پیش‌بینی حضور زائران و اشغال هتل‌ها در لیالی قدر ادامه داد: همچنین پیش‌بینی می‌شود هتل‌ها در شب قدر به اشغال ۹۰ درصدی برسد.

مادرشاهیان در خصوص بروز تخلفات مراکز اقامتی رسمی افزود: تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است، زیرا تخفیف ویژه‌ای برای زائرین در نظر گرفته‌ایم که سطح اشغال هتل‌ها و مدت اقامت را افزایش داده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۲۳ بازرس به صورت میدانی و شبانه‌روزی در حال بازدید هستند، خوشبختانه تاکنون هیچ تخلفی مشاهده و اعلام نشده و شکایات مربوط به افزایش قیمت‌ها نیز به دلیل نظارت بهتر کاهش یافته است.

خدمات در هتل‌ها صرفا به زائران ارائه می‌شود

مادرشاهیان در تشریح جزئیات حوزه نظارت عنوان کرد: کنترل و نظارت‌ها محدود به افزایش قیمت نیست، بلکه مواردی از قبیل عفاف و حجاب، مسائل فرهنگی، کیفیت خدمات، غذا و نوشیدنی نیز در بازرسی‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند و در صورت مشاهده تخلف، شخص خاطی به ارگان‌های ذیربط معرفی خواهد شد.

وی در خصوص فعالیت رستوران هتل‌ها در ایام ماه مبارک رمضان تصریح کرد: هتل‌ها طبق دستور استاندار و دادستان ملزم به ارائه خدمات به زائرین هستند تا در صورت عدم روزه‌داری، بتوانند از رستوران هتل استفاده کنند. این خدمات در اختیار زائرین قرار داده شده است، اما هتل‌ها به هیچ عنوان اجازه پذیرش مهمان و ارائه غذا به افراد خارج از هتل را ندارند و تاکنون چنین موردی مشاهده نشده است؛ خدمات ما صرفاً به زائرین ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha