• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۱:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403122617830
  • خبرنگار : 50310

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس:

جامعه اطمینان خاصی به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان دارد

جامعه اطمینان خاصی به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان دارد

ایسنا/لرستان نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: جامعه توجه و اطمینان خاصی به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان دارد.

رضا سپهوند ۲۵ اسفندماه، در بازدید از جهاد دانشگاهی لرستان، بیان کرد: ناترازی‌های انرژی امروز کشور را اذیت می‌کند که یکی از راه‌های مقابله با این ناترازی‌ها استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و برق خورشیدی است که جهاد دانشگاهی می‌تواند در این زمینه ورود کند.

وی افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان بخشی که در زمینه تولید انرژی وظایفی دارد با داشتن یک شرکت دانش‌بنیان در زمینه ساخت و تولید پنل‌های خورشیدی ورود کند.

سپهوند در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی به ویژه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان امیدوار کننده است، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی از زمان تاسیس منشأ خدمات زیادی در کشور و استان در حوزه فرهنگی، خدماتی، دانشگاهی، دارویی و سایر خدمات ملموس دیگر بوده است.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی با انسجام و با کمترین امکانات و فضای فیزیکی به بهترین وجه ممکن، گفت: وجود بیش از ۱۰ هزار پرونده در مرکز درمان ناباروری نشان می‌دهد جامعه توجه و اطمینان خاصی به این مرکز دارند.

وی ادامه داد: نمایندگان ابزار و فرصت‌هایی دارند که در پیگیری امورات و گرفتن بودجه بی‌نظیرند و می‌تواند کارگشا باشند، بنابراین باید از ظرفیت نمایندگان استفاده کرد.

سپهوند با اشاره به مشکلات فراوانی که نمایندگان باید به آن توجه کنند، گفت: نمایندگان در ذهن خود اولویت بندی می‌کنند که در این زمینه باید درمان ناباروری را به عنوان یک اولویت به مسئولان اعلام کنیم. برای آغاز، این موضوع را به عنوان اولویت پیگیری می‌کنیم که منجر به نتیجه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha