• شنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403122517319
  • خبرنگار : 71938

صوفی: رسانه‌ها چهره مظلوم ایران و محور مقاومت را به جهانیان نشان دهند

صوفی: رسانه‌ها چهره مظلوم ایران و محور مقاومت را به جهانیان نشان دهند

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رسانه‌های انقلابی می‌توانند با روایت و بازتاب تاریخ مقاومت و پیروزی مردمان مظلوم جهان، بر حس ملی‌گرایی و فرهنگ انقلابی تأکید کنند.

عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره تهدیدات نرم افزاری عنوان کرد: نقش رسانه‌ها به عنوان تبیین واقعیت‌های جامعه بسیار حائز اهمیت خواهد بود. با توجه به جنگ نرم افزاری و رسانه‌ای که امروز در جریان است و با توجه به سرمایه ‌گذاری قابل توجه جهان استکبار در رسانه‌ها برای دروغ پراکنی‌ها و شایعه پراکنی‌ها، رسانه‌های ما نقش بی بدیلی خواهند داشت.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب نیز بارها بر نقش رسانه‌ها و اثرگذاری آن‌ها در جهاد تبیین و جنگ نرم افزاری اشاره کرده‌اند . ما نیز در مجلس و دولت باید بر موضوع رسانه‌ها و اهمیت آن توجه بیشتری کنیم. رسانه‌ها نیز باید از ظرفیت‌های خود به نحو احسن استفاده کنند. ایجاد قوانین لازم و بودجه مورد نیاز برای مقابله رسانه‌های انقلابی با جنگ نرم افزاری دشمنان یکی از وظایف اصلی مجلس شورای اسلامی خواهد بود تا مظلومیت جهان اسلام و جمهوری اسلامی را به دنیا نشان بدهیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: استفاده از تاریخ و فرهنگ غنی ایران و انقلاب اسلامی برای ترویج فرهنگ مقاومت در جهان ضروری است. رسانه‌های انقلابی می‌توانند با روایت و بازتاب تاریخ مقاومت و پیروزی مردمان مظلوم جهان، بر حس ملی‌گرایی و فرهنگ انقلابی تأکید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha