بهروز قمرزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سطح زیرکشت سیر در شهرستان ۵۳۰ هکتار است که با توجه به تولید خارج از فصل، در کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است و سیر تولیدی در شهرستان به دلیل شرایط آب و هوایی دارای ارزش دارویی و غذایی بالایی است.
وی افزود: با توجه به اینکه زمان تولید سیر در شهرستان دزفول در اواخر فصل زمستان و بهار صورت میگیرد این محصول در این زمان به کلیه استانهای کشور ارسال میشود.
قمرزاده خاطرنشان کرد: در نظر داریم جشنوارهای در راستای معرفی بیشتر این محصول و توسعه کشت به لحاظ کمی و کیفی در شهر جندی شاپور دزفول برگزار کنیم.
انتهای پیام
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد
پیشبینی برداشت حدود ۱۳ هزار تن سیر از اراضی دزفول

ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با اشاره به اینکه برداشت سیر در شهرستان آغاز شده است، گفت: پیشبینی میشود امسال حدود ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زیر کشت برداشت شود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات