• جمعه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403122416743
  • منبع : نمایندگی اردبیل

امام جمعه موقت اردبیل:

مذاکره با معامله و قلدری فرق دارد

مذاکره با معامله و قلدری فرق دارد

ایسنا/اردبیل امام جمعه موقت اردبیل با اشاره به اینکه اخیراً مساله مذاکره در محافل سیاسی مطرح می شود، گفت: اسلام از سلم و صلح گرفته شده است اما مذاکره با معامله فرق دارد ترامپ در دور قبل خود از معامله قرن صحبت کرد الان هم گاهی از همین واژه به جای مذاکره استفاده می کند باید توجه کرد که دعوت به مذاکره همراه به تهدید به جنگ یعنی چه؟ یعنی می خواهم چیزی از تو بگیرم با زبان خوش دادی، دادی و الا با زور می گیرم! این معنای قلدری است که با معامله هم فرق دارد.

حجت الاسلام والمسلمین صابر اکبری جدی ۲۴ اسفند در خطبه‌های نماز جمعه که در محل مصلای امام خمینی(ره) اردبیل برگزار شد، گفت: ترامپ نه یک سیاست مدار است که مذاکره بلد باشد نه یک اقتصاد دان است که در معامله متخصص باشد بلکه یک لات گردن کلفتی است که فقط قلدری را می شناسد! پس معلوم باشد قضیه چیست ! اما چرا این قدر ایران برایش مهم است و دنبال گرفتن چیست؟ اول شکستن هیبت یک پهلوان بین المللی به نام جمهوری اسلامی دوم گرفتن قدرت سخت و خلع سلاح او و نهایتاً بستن دست و پای او و فرمانبر کردن او یعنی با پنبه سر بریدن.

وی گفت: ایران تنها قدرتی است که توان تهدید منافع آمریکا و اسرائیل را دارد و می تواند شاهراه انرژی نفت را ببندد، امنیت اسرائیل و انرژی دو خط قرمز ترامپ است. قدرت اراده و ایستادگی تاریخی ملت بزرگ ایران چهره ای ستودنی از ملت ایران را در نگاه جهانیان ساخته است.

خطیب جمعه اردبیل از مسوولان خواست تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت معیشتی مردم انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کرامت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: پیامبر اسلام(ص) در آستانه ماه مبارک رمضان در خطبه معروف فرمودند: «أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَیْکُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَکَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ ... هُوَ شَهْرٌ دُعِیتُمْ فِیهِ إِلَی ضِیَافَةِ اللَّهِ وَ جُعِلْتُمْ فِیهِ مِنْ أَهْلِ کَرَامَةِ اللَّهِ» بدین سان به ماه رمضان ماه کرامت الهی و رمضان کریم گفته می شود. در این ماه قرآن کریم نازل شده است«انه لقرآن کریم».

امام جمعه موقت اردبیل ضمن توصیه به تقوای الهی تصریح کرد: تقوا لازمه رسیدن به بالاترین کرامت ها است.تقوا یعنی پرهیز از هرچه که خلاف بندگی خداست یعنی خویشتن داری از هوا و هوس و تسلط بر نفس و تمایلات آن. تقوا موجب تقویت اراده و استحکام درونی می گردد و استحکام فردی و اراده پولادین افراد سبب استحکام اجتماعی مسلمانان می شود.

وی با تاکید بر اینکه کرامت، درون خود چندین معنا دارد گفت: شرافت ذاتی، یکی از این معانی است، شخص لئیم هر چه احسان و نیکی کند کریم نیست؛دوم، احسان و نیکی، شخص شریف اگر نیکی نکند کریم نیست احسان بایستی از روی فضل و رحمت باشد و بخشش نیز بزرگ و قابل توجه باشد.

امام جمعه موقت اردبیل با تاکید بر اینکه چرا تقوا معیار کرامت انسان ها است، خاطر نشان کرد: شرافت انسان به بندگی خدا و ربانی بودن اوست بخشش و احسان بزرگ از تقوای قلب نشات می گیرد.‌

اکبری جدی در بخش دیگر از خطبه ها با شرحی از تاریخ و آیات وجوب روزه، گفت: احکام دو نوعند برخی جنبه کاملاً شخصی دارند و برخی جنبه فردی و اجتماعی؛ نمازهای یومیه واجب فردی است ولی نماز جمعه واجب فردی- اجتماعی است لذا شرط جماعت دارد. روزه از واجبات فردی اجتماعی است. روزه داری بر هر شخصی که مریض و مسافر نباشد و دیگر شرایط را داشته باشد واجب است این جنبه شخصی روزه است. ولی روزه خواری در ملاعام و تظاهر به آن در ماه رمضان جرم است و مجازات دارد ولو شخص معذور باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha