• پنجشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403122316497
  • خبرنگار : 50176

سرمربی تیم چادرملو اردکان:

فرصت ریکاوری کمی داشتیم/امیدوارم سال آینده موفق باشیم

فرصت ریکاوری کمی داشتیم/امیدوارم سال آینده موفق باشیم

ایسنا/لرستان سرمربی تیم چادرملو اردکان گفت: زمین مجموعه خیبر مانند زمین خودمان مناسب نیست.

سعید اخباری در کنفرانس خبری پس از بازی مقابل خیبر خرم‌آباد گفت: این برد را به مجموعه مردم لرستان تبریک می‌گویم. فکر می‌کنم این بازی جنگ توپ سوم بود. با توجه به اینکه زمین خرم‌آباد شرایطی مثل زمین خودمان در یزد دارد، خیلی نمی‌توان فوتبال بازی کرد و با هر پاس توپ بلند می‌شد. به همین دلیل ۲ تیم رو به توپ‌های بلند در یک بازی پایاپای آوردند.

وی افزود: به بازیکنانم گفته بودم تیمی گل می‌زند که از اشتباه حریف استفاده کند. وقتی نتیجه بدون گل بود روی یک توپ بلند اشتباه کردیم که منجر به پنالتی شد. پس از آن پنالتی بالا کشیدن تیم ما طبیعی بود که در ضد حمله آسیب دیدیم و متأسفانه خیلی زود گل دوم را خوردیم. پس از آن می‌خواستیم فوتبال بازی کنیم اما نتوانستیم و بازی را واگذار کردیم.

سرمربی چادرملو عنوان کرد: امسال تمام شد و امیدوارم پس از این دیدار بتوانیم در سال آینده و بازی‌هایی که برگزار خواهد شد، موفق باشیم.

اخباری درباره اینکه آیا انتظار چنین بازی‌ای را از خیبر داشت، گفت: انتظار بازی با توپ بلند را داشتم که خیبر همین کار را انجام داد. دیدارهای این تیم را دیده بودم. روی توپ سوم خوب بودند اما بازی مالکانه که بخواهند توپ را بچرخانند، نه در این مسابقه و نه بازی‌های گذشته ندیدم. با این حال روی توپ‌های بلند و جمع کردن توپ‌های سوم بسیار خوب بودند، نسبت به بازیکنان ما بهتر بودند.

وی درمورد دلیل ۳ شکست متوالی چادرملو، توضیح داد: دلایلش را بررسی می‌کنیم. روز گذشته نیز در نشست خبری مقداری دنبال زیر سوال بردن ما بودید اما بحث فنی را خودمان برای مردم توضیح می‌دهیم. مشخص است این سوال‌ها خطی است اما اگر درباره بازی سوالی دارید بفرمایید.

سرمربی چادرملو درخصوص اینکه خیبر از لحاظ فنی حاکم بازی بوده و اینکه می‌گوید رو به توپ‌های هوایی آورده بی‌انصافی است، گفت: من گفتم برد مبارک خیبر باشد اما این مسابقه شرایط بازی کردن ما را نداشت. بار دیگر می‌گویم هم روی توپ سوم و هم توپ بلند بهتر بودند و نیامده‌ایم برد خیبر را زیر سوال ببریم. به حرف‌های من دقت کنید تا دچار سوء تفاهم نشوید.

اخباری درباره اینکه انتظار می‌رفت چادرملو در نیمه دوم هجومی بازی کند، گفت: واکنش به اینکه انتظار می‌رفت چادرملو پس از دریافت ۲ گل در نیمه اول، نیمه دوم تهاجمی‌تر بازی کند، عنوان کرد: باید در نیمه دوم انتحاری‌تر بازی می‌کردیم. تغییر سیستم داشتیم و ۲_۴_۴بازی کردیم که ریسکی بود. با این حال جواب نداد. نکته‌ای که می‌گویید مدنظر ما هم بود اما فکر می‌کنم بچه‌های ما در دیدار قبلی مقداری بیش از اندازه دویده بودند و انرژی آن‌ها تحلیل رفته بود. فرصت ریکاوری کمی داشتیم و خیبر یک روز بیشتر استراحت کرده بود. به دلیل آماده نکردن بچه‌ها مقصر هستم.

وی درباره جو ورزشگاه تختی خرم آباد، گفت: مردم لرستان جو بسیار خوبی را رقم زدند. ببینید، یا برخی خودشان را به خواب زده‌اند یا خواب هستند. کسی که خودش را به خواب زده نمی‌توان بیدار کرد، اما کسی خودش را به خواب زده، خیر. زمین مجموعه خیبر مانند زمین خودمان در ورزشگاه شهید نصیری مناسب نیست. از قدیم هم این موضوع وجود داشته و ۲ تیم به تازگی وارد لیگ برتر شده‌اند. نیاز داریم رسیدگی شود و این حرف نیز گفته من نیست. هر تیمی در خرم آباد بازی کرده این حرف را زده و هر تیمی هم که به یزد می‌آید، این حرف‌ها را علیه ما هم می‌زنند که آن را می‌پذیریم. مقاومت هم نمی‌کنیم. برخی تصور می‌کنند تافته جدا بافته هستند اما این خبرها نیست. هفته گذشته نیز تمام انتقادات را پذیرفتیم و گفتیم زمین ما شرایط خوبی نداشت.

سرمربی چادرملو درباره داوری بازی گفت: بسیار خوب بود و هیچ مشکلی ندیدم. به سیدرضا مهدوی خسته نباشید می‌گویم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۱:۵۵

بارسلونا هم بیاد خرم‌آباد میبازه تختی خرم آباد گربه سیاه تیم‌های بزرگی بوده و خواهد بود زنده باد لرستان ایران فقط

avatar
امروز ۰۱:۵۹

اکثر بازی‌های خانگیشو خیبر برده پرسپولیس هم انتظار امتیاز تو خرم آباد رو نداشته باشه خیبر پرسپولیس رو با علی پروین محمد مایلی‌کهن بهروز سلطانی ضیا عربشاهی یک هیچ برده خودم ورزشگاه بودم پرسپولیس هم قربانی جو خرم آباد میشه