• پنجشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403122316352
  • خبرنگار : 71951

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی:

صنایع دستی ایران به وفاق و همبستگی نهادهای مختلف نیاز دارد

صنایع دستی ایران به وفاق و همبستگی نهادهای مختلف نیاز دارد

ایسنا/تهران خانواده بزرگ صنایع دستی به حمایت همه‌جانبه دولت و مسئولان در تمامی حوزه‌ها نیاز دارد تا بتوانیم هویت ایران عزیزمان را برای آیندگان حفظ کنیم.

مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امروز پنج‌شنبه ۲۳ اسفند ‌در نشست رئیس‌جمهور با هنرمندان و شاغلان صنایع دستی شهرستان ورامین، با اشاره به اهمیت خانواده بزرگ صنایع دستی و نقش آن در تولید عشق، عاطفه و هویت فرهنگی، افزود: صنایع دستی نه تنها تولیدکننده ثروت و کارآفرینی است، بلکه با تربیت نسل‌های غیور و ایران‌دوست، به تولید اخلاق و قانون نیز می‌پردازد.

جلالی تأکید کرد: صنایع دستی ایران به وفاق و همبستگی بین نهادهای مختلف مانند آموزش و پرورش، وزارت امور خارجه و میراث فرهنگی نیاز دارد تا بتواند به انسجام اجتماعی و اقتصادی کمک کند. 

وی ضمن قرائت پیام ‌صالحی امیری‌ وزیر میراث فرهنگی به دلیل عدم حضور در جلسه، به تنوع فرهنگی و توانمندی‌های صنایع دستی در رفع انسدادهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اشاره و تأکید کرد: کشورهای منطقه تشنه محصولات صنایع دستی ایران هستند ولی متأسفانه در ادبیات توسعه و بازرگانی فراموش‌شده هستیم.

معاون صنایع دستی وزارت ‌میراث فرهنگی با بیان اهمیت حفظ دانش سنتی و تاریخی صنایع دستی در کنار صنایع سنگین و دانش‌بنیان، بیان کرد: صنایع دستی و تاریخی نباید در هجمه‌های تکنولوژی و دانش‌بنیان فراموش شوند. این صنایع می‌توانند قصه ایران را روایت کنند و قدرت نرم ایجاد کنند.

‌انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha