• پنجشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403122316166
  • خبرنگار : 50377

استاندار مازندران:

تجهیز نیروی انتظامی به فناوری پیشرفته در کاهش تصادفات موثر است

تجهیز نیروی انتظامی به فناوری پیشرفته در کاهش تصادفات موثر است

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: مجهزشدن نیروی انتظامی به فناوری پیشرفته و مدیریت سیستم هوشمند اتفاق جدید و مهمی است که می‌تواند در کاهش تصادفات منجر به مرگ اثرگذار باشد.

مهدی یونسی رستمی پنج‌شنبه ۲۳ اسفند در رزمایش طرح نوروزی ۱۴۰۴ پویش «نه به تصادف» که در ستاد  فرماندهی انتظامی استان مازندران برگزار شد، اظهار کرد: رزمایش  نیروی انتظامی نقش مهمی در برقراری آرامش، امنیت و رفاه مسافران نوروزی دارد.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات لازم برای کاهش تصادفات در استان مازندران گرفته شد، افزود: پویش «نه به تصادف» که از سوی رییس جمهور اعلام شده است توانسته، نقش محوری در کاهش تصادفات ایجاد کند.

نماینده عالی دولت در استان مازندران متذکر شد: در برخی راه‌های مواصلاتی استان راه میانبر احداث شد که می‌تواند در کاهش ترافیک و تصادفات جاده‌ای اثرگذار باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha