• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403122216022
  • خبرنگار : 50377

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران:

سرعت بالای خودرو و عبور از تقاطع‌ها عوامل اصلی در تصادفات درون‌شهری است

سرعت بالای خودرو و عبور از تقاطع‌ها عوامل اصلی در تصادفات درون‌شهری است

ایسنا/مازندران رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران با اعلام اینکه حدود ۱۵۰ نفر در شهرهای استان طی سال جاری در اثر تصادف درون شهری جانشان را از دست دادند که نیمی از جانباختگان عابران پیاده بودند، گفت: عامل اصلی تصادف‌های درون شهری سرعت بالا و بی احتیاطی خودروهای سواری و باری در عبور از تقاطع‌ها است.

سرهنگ نصرالله بیگلری چهارشنبه ۲۲ اسفند در جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات استان مازندران اظهار کرد: طبق گزارش پزشکی قانونی استان شاهد کاهش ۱۱ درصدی تصادفات جاده‌ای در سال جاری هستیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مازندران، ابراز امیدواری کرد: با اجرای پویش «نه به تصادف» و «شش دانگ برانیم» شاهد کاهش تصادفات در استان مازندران باشیم.

این مسئول با اشاره به وجود ۲۹۷ پل عابر پیاده در مازندران، یادآور شد: حدود ۶۰ درصد از فوت شدگان ناشی از تصادف، سنین بالای ۶۰ سال هستند که ضرورت دارد پل‌های عابر پیاده مکانیزه شود تا قشر آسیب پذیر جامعه هم بتوانند از این پل‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha