عباسعلی وفائینژاد امروز و در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، گفت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروزی، تمهیدات و تدابیر لازم برای افزایش تولید نان در استان مازندران به منظور تامین نیاز مسافران نوروزی و شهروندان اتخاذ شد و در مرحله اول ۳۵ هزار کیسه آرد به صورت فوقالعاده و به تشخیص کارگروه های آرد و نان شهرستانها به نانوایان کشیک ایام نوروز اختصاص یافت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با توجه به ترافیک سنگین جادهای در ایام نوروز و نگرانیها در خصوص تامین آرد واحدهای خبازی در این ایام اظهار کرد: با تمهیدات صورت گرفته به منظور ذخیره سازی کافی آرد در شهرستانها و افزایش پخت و تولید نان، آرد مورد نیاز واحدهای خبازی قبل از زمان اجرای طرح در سطح استان توزیع شد.
وی همچنین افزود: خبازیهای مشمول طرح کشیک نوروزی به منظور سهولت دسترسی مسافران نوروزی به نصب بنرهای متحدالشکل بر درب واحد صنفی خود اقدام کنند.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران همچنین با تاکید بر عملکرد فرمانداران و دستگاههای نظارتی خاطرنشان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز به منظور بررسی وضعیت عملکرد نانواییها در استفاده از آرد فوقالعاده تخصیصی، نظارت بر فعالیت این واحدهای صنفی افزایش خواهد یافت.
وفائینژاد تاکید کرد: دستگاه های نظارتی استان و اتحادیههای صنفی دقت و نظارت بیشتری به ساعت پخت نانواییها و همچنین تعطیلی خودسرانه و یا دریافت مرخصی برخی واحدها در ایام تعطیل نوروز داشته باشند تا اختلالی در ارائه خدمت به مردم و مسافران ایجاد نشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در پایان از عموم مردم درخواست کرد: شهروندان میتوانند هرگونه شکایت و نارضایتی از نحوه عملکرد واحدهای ارائه کننده خدمات از جمله تعطیلی خودسرانه، کاهش زمان پخت و غیره را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن و تجارت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اعلام کنند تا مراتب بلافاصله مورد رسیدگی قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات