• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403122215697
  • خبرنگار : 50346

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خبر داد

توزیع بیش از ۵۰۰۰ بسته بهداشتی و معیشتی توسط هلال‌احمر خراسان شمالی در سال جاری

توزیع بیش از ۵۰۰۰ بسته بهداشتی و معیشتی توسط هلال‌احمر خراسان شمالی در سال جاری

ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌شمالی از توزیع ۵۰۳۰ بسته معیشتی و بهداشتی بین نیازمندان استان توسط این نهاد طی سال جاری خبر داد.

ابوالفضل محبان در نشست خبری با اصحاب رسانه که ۲۲ اسفندماه برگزار شد، با اشاره به اینکه ۸۳۰۰ داوطلب بالای ۳۵ سال در هلال‌احمر مشغول به ارائه خدمت هستند، اظهار کرد: از طریق داوطلبان به ۲۳۵۰ بیمار صعب‌العلاج به مبلغ ۶ میلیارد تومان خدمات ارائه شده است.

وی با بیان اینکه طی سال جاری ۹۴ پروژه داوطلبی برای مناطق محروم اجرا شده است، ادامه داد: طی سال جاری ۱۴۳۳ تجهیزات پزشکی رایگان به بیماران ارائه شده است.

محبان با تأکید بر اینکه ۲۱۸۷ بسته یلدایی توسط این نهاد توزیع شده است، بیان کرد: ۴۱۵ بسته لوازم‌التحریر نیز توسط این نهاد بین نیازمندان توزیع شده است.

وی  با اشاره به فعالیت ۲۲۰۰ امدادگر و نجات‌گر در هلال احمر استان، اظهار کرد: طی سال جاری در ۷۳۴ حادثه ارائه خدمات شده است که بالاترین خدمات با آمار ۵۱۸ حادثه مختص حوادث جاده‌ای بوده است.

محبان با تأکید براینکه ۱۵ پایگاه هلال‌احمر به ۱۹ پایگاه افزایش یافته است، ادامه داد: پایگاه‌ها در محورهای درق-میامی، جرگلان، بجنورد-اسفراین و بام-صفی‌آباد افزوده شده است.

وی با تأکید براینکه در ایام نوروز ۴۰ پایگاه امداد و نجات به مردم ارائه خدمات می‌کنند، افزود: از این تعداد دو پایگاه توسط بانوان ارائه خدمات می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha