• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۴۴
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1403122115206
  • خبرنگار : 71480

سرتیپ صباحی‌فرد: امنیت کشورمان بومی و درون‌زا است

سرتیپ صباحی‌فرد: امنیت کشورمان بومی و درون‌زا است

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: خودکفایی دفاعی در تولید و استفاده از تسلیحات و تجهیزات رزمی باعث شده است تا کشورمان از سویی در تولید امنیت خود کاملا بومی و درون زا باشد و از سوی دیگر به سطح بالایی از بازدارندگی دست پیدا کند.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در مراسم ترفیع درجه تعدادی از فرماندهان و مدیران ارشد این نیرو، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان اظهار داشت: معنویت نقشی اساسی در ارتقا توان رزمی دارد و یقینا در مجموعه‌ای که با محور ایمان بنا شده باشد شاهد افزایش تصاعدی توان رزم خواهیم بود.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: خودکفایی دفاعی در تولید و استفاده از تسلیحات و تجهیزات رزمی باعث شده است تا کشورمان از سویی در تولید امنیت خود کاملا بومی و درون زا باشد و از سوی دیگر به سطح بالایی از بازدارندگی دست پیدا کند.

وی با اشاره به نقش فناوری در رقابت نظامی قدرت های بزرگ، اذعان داشت: با پیشرفت در عرصه فناوری های مزیت ساز، می توان به هوش مصنوعی، فناوری های هایپرسونیک، محاسبات کوانتومی و . . . ورود کرد که در حوزه نظامی منجر به تغییرات اساسی و ساختاری در نوع موازنه قدرت، طراحی، فرماندهی و کنترل، مفاهیم عملیاتی، صحنه نبرد، شکل رقابت خواهد شد.

وی اظهار داشت: امنیت بومی و درون زا از دستاوردهای دفاعی انقلاب اسلامی است که باید با عزم و اراده ملی تقویت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha