• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1403121913127
  • خبرنگار : 71038

کنعانی: چرا سلاح نظامیان حکومت دمشق تاکنون حتی یکبار به سمت رژیم اسرائیل به کار نرفته است؟

کنعانی: چرا سلاح نظامیان حکومت دمشق تاکنون حتی یکبار به سمت رژیم اسرائیل به کار نرفته است؟

یک دیپلمات ارشد ایرانی با انتقاد از کشتار علویان توسط مسلحین دولت الجولانی در سوریه گفت: این سؤال برای افکار عمومی جهان اسلام مطرح است که چرا سلاح نظامیان حکومت دمشق تاکنون حتی یکبار به سمت رژیم اسرائیل به کار نرفته است؟

به گزارش ایسنا، «ناصر کنعانی» سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به تحولات روزهای اخیر در سوریه و اخبار منتشر شده مبنی بر کشتار گسترده علویان توسط نیروهای جولانی در این کشور در این ارتباط  نوشت: « در حالیکه مقامات صهیونیستی آشکارا از قصد اسرائیل برای تسلط بر دمشق، اتصال به عراق از خاک سوریه و ممانعت از وجود هرگونه نیروی نظامی در سوریه صحبت می‌کنند و روزمره بخشی از سوریه را به متصرفات خود اضافه می‌کنند، مسلحین دولت الجولانی مشغول کشتار مردم به ویژه علویان در غرب کشور هستند!»

وی افزود: این سؤال برای افکار عمومی جهان اسلام مطرح است که چرا سلاح نظامیان حکومت دمشق تاکنون حتی یکبار به سمت رژیم اسرائیل که پس از سقوط دولت اسد بخش‌های زیادی از خاک سوریه را اشغال کرده و استقلال و تمامیت ارضی آن را روزانه نقض می‌کند، بکار نرفته و بالعکس وحدت ملی سوریه را هدف گرفته است!؟»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha